Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Tuğberk kimdir? Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Tuğberk kimdir?

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı seçilen Hakan Bahçetepe merak konusu oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Hakan Bahçetepe kimdir? Hakan Bahçetepe kaç yaşında, nereli? Hakan Bahçetepe ne mezunu? Hakan Bahçetepe alevi mi? Hakan Bahçetepe'nin eşi kimdir? Hakan Bahçetepe hangi görevlerde bulundu'' sorularını aratıyor. Peki, Hakan Bahçetepe kimdir? Hakan Bahçetepe kaç yaşında, nereli? Hakan Bahçetepe ne mezunu? Hakan Bahçetepe alevi mi? Hakan Bahçetepe'nin eşi kimdir? Hakan Bahçetepe hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merak edilenler...

Hakan Bahçetepe Kimdir

Hakan Bahçetepe kimdir?

Hakan Bahçetepe, 1988 yılında, Gaziosmanpaşa’da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Bahçetepe, ilköğretim ve lise öğrenimini Gaziosmanpaşa’da tamamladı. Ardından İstanbul Aydın Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Muhasebe ve Finans Yönetimi Lisans eğitimini  tamamladıktan sonra yine aynı üniversitede İşletme Yönetimi yüksek lisans eğitimine başlamıştır.

Çalışma hayatına Gaziosmanpaşa Meydanı’ndaki Emirağa Çarşısı’nda bulunan babasının esnaf dükkanında başlamıştır. 2015 yılından bu yana ise kablo sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır.

Gençlik kollarında aktif siyasete başladığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2017-2019 yılları arasında İstanbul İl Başkan Yardımcılığı, 2019-2023 yılları arasında ise Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevlerini yapmıştır. Hakan Bahçetepe, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı seçilmiştir.

Hakan Bahçetepe Eşi

Hakan Bahçetepe'nin eşi kimdir?

Hakan Bahçetepe'nin eşi Gözde Bahçetepe'dir.

Kaynak: Haber Merkezi