3 Nisan - 9 Nisan haftalık burç yorumları bize neler söylüyor? Haftalık, haftalık burç yorumları meraklıları aşk, evlilik, sağlık, kariyer gibi konularda 3 Nisan - 9 Nisan haftalık burç yorumları araştırmaları ile neler yaşanacak merak ediyor. Peki, 3 Nisan - 9 Nisan haftasında burçları neler bekliyor? Burç yorumları haberimizde!

koç

Koç

Pazartesi ve salı günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana çıkabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

boğa

Boğa

Pazartesi ve salı günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana çıkabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

ikizler

İkizler

Pazartesi ve salı günleri aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla ilgilenebilirsiniz.

yengeç

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

aslan

Aslan

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

başak

Başak

Pazartesi ve salı günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.

terazi
 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

akrep

Akrep

Pazartesi ve salı günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

yay

Yay

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyaleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

oğlak
 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

kova

Kova

Pazartesi ve salı günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir.

balık

Balık

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Çözülmemiş miras konuları karşınıza çıkabilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz.

Haber Merkezi