10 Nisan - 16 Nisan haftalık burç yorumları bize neler söylüyor? Haftalık, haftalık burç yorumları meraklıları aşk, evlilik, sağlık, kariyer gibi konularda 10 Nisan - 16 Nisan haftalık burç yorumları araştırmaları ile neler yaşanacak merak ediyor. Peki, 10 Nisan - 16 Nisan haftasında burçları neler bekliyor? Burç yorumları haberimizde!

Astrolog Dinçer Güner sosyal medya hesabından bu haftayla ilgili bilgiler verdi. Dinçer Güner'in yorumları şu şekilde:

Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayısa kadar seyahat edecek.  Güzel sözleşmeler imzalayacağınız, araba almak ya da arabanızı değiştirmek istiyorsanız güzel fırsatlarla karşılaşacağınız, satış- reklam-pazarlama gibi konuları ilgilendiren projelerle ilgileneceğiniz harika bir süreç. Yakın çevreniz, arkadaşlarınız, kardeşleriniz veya komşularınızla ilişkilerin uyumlu olduğu, ve bu kişilerden sevgi ve destek görebileceğiniz bir zamandır. Sevdiklerinize onları sevdiğinizi ifade etmek için uygun bir transittir. Sanatçı yanınızı veya var olan yeteneklerinizi geliştirmek için iyi bir dönemdir. Güzel sanatlarla ilgili bir kursa başlayabilirsiniz. Doğa yürüyüşleri ve gezileri yapabilirsiniz. Arkadaşlarla ve akrabalarla daha fazla zaman geçirmek ve onlarla yakınlaşmak mümkündür. Ayrıca, yeni insanlarla tanışabilir, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Özellikle, yazma, konuşma ve sunum yapma gibi konularda yaratıcılık artabilir. Ayrıca, moda, güzellik ve stil gibi konulara da ilginiz artabilir. Bu hafta güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler; eğitim, para, seyahatler, yurt dışı, sağlık, hedefleriniz, yasal konulardan yana oldukça şanslı ve bereketli bir hafta sizi bekliyor.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayısa kadar seyahat edecek. Parasal konularda güzel gelişmelerle karşılaşacağınız, paranızın bereketinin artacağı, alım-satım ya da ticari konularda güzel karlar elde edebileceğiniz, alım gücünüzün artacağı, kendinize daha çok değer vereceğiniz, paranızı daha çok keyif ve mutluluk için harcayacağınız bir zaman dilimi başlıyor. Bu dönemde, maddi kaynaklarına ve kazançlarınıza daha fazla odaklanabilirsin. Para ile ilgili konularda daha fazla farkındalık sahibi olabilir ve tasarruf yapmak veya daha fazla kazanmak için çaba gösterebilirsin. Aynı zamanda, maddi açıdan değerli olan şeylere daha fazla ilgi duyabilirsin. Bu dönemde, lüks, sanat, mücevher ve güzellikle ilgili alanlarda yatırım yapabilir veya kendine bir hediye alabilirsin. Aynı zamanda aşırılıklara ve fazla harcamalara da neden olabilir. Bu nedenle, paranı doğru bir şekilde yönetmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için harcamalarını sınırlamak önemlidir. Bu hafta güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler; ruhsal olarak aydınlanmalar yaşayabilir, sağlık sorunları varsa bunların üstesinden gelebilir, kötü alışkanlıklar bırakılabilir, yurt dışı ile ilgili konularda fırsatlar elde edilebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayısa kadar seyahat edecek. Bir yandan iletişim hızınız ve seyahatleriniz artarken diğer yandan bekarsanız eğer aşkı hayatınıza daha kolay çekebileceksiniz. Kendinize çeki düzen vermek, güzelleşmek, mutlu olmak, yeteneklerinizi parlatmak çok daha kolay olacak. Yeni eğitimlere başlayabilir, belki de yaz tatilinizi şimdiden organize edebilirsiniz. Bu dönemde, dış görünümün ve kişisel stilin daha fazla önem kazanabilir. Yeni bir saç kesimi, gardırop yenileme veya kozmetik değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Kendine olan güvenin artabilir ve diğer insanlarla daha kolay etkileşim kurabilirsin. Yeni insanlarla tanışmak veya mevcut ilişkilerinde romantik ilerlemeler yaşamak da mümkündür. Bu dönemde, romantik ilişkilerde daha fazla tutku ve romantizm yaşanabilir. Ayrıca, yakın arkadaşlıklar veya iş ortaklıkları gibi diğer kişisel ilişkilerinde de keyifli gelişmeler yaşayabilirsin. Bu hafta güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler; iş hayatınızdan gelen gelirleri arttırabilecek fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu hafta dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan büyük faydalar görebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir ve bu insanlar size çok fayda olabilirler. Topluma fayda sağlayacak aktivitelere de katılabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayısa kadar seyahat edecek. Bir süre izole olabilir, platonik ilişkilere çekilebilirsiniz. Kendinizi daha az ifade etmek isteyeceğiniz, yalnız kalmaktan ve kendinizle kalmaktan mutlu olacağınız bir süreç başlıyor. Yalnız bu dönem fikir hırsızlıklarına karşı dikkatli olun, değerli fikirlerinizi herkesle paylaşmayın Bu dönemde, iç dünyanızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Kendinize daha fazla zaman ayırabilir ve kendinizi yenilemek için çaba gösterebilirsiniz. Bu dönemde, meditasyon, yoga, rüya yorumlama ve spiritüel çalışmalar gibi faaliyetlere ilgi duyabilirsiniz.Aynı zamanda romantik ilişkiler ve sosyal etkileşimlerde geri çekilmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Yalnız hissedebilir ve ilişkilerde sınırlamalar veya kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, gizli ilişkiler veya arkadaşlıklar için de uygun bir zaman olabilir. Sanat ve yaratıcılıkla ilgili faaliyetlerde daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Müzik, resim, şiir ve yazma gibi alanlarda kendinizi ifade etmek için bir fırsat olabilir. Bu hafta güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler; iş ve kariyer konusunda çok şanslı bir hafta. İş bulabilir, terfi edebilir, iş teklifleri alabilir, iş kurabilir, işinizi büyütebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayısa kadar seyahat edecek. Yaşamdan, insanlardan, dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan keyif alacağınız, onlardan türlü güzel destekler görebileceğiniz, iş hayatından kazandığınız gelirlerin arttığı, hayal ettiklerinize bir adım daha yaklaşacağınız, toplum içinde faydalı işlerde yardım edeceğiniz keyifli bir dönem başlıyor, Venüs’ün ikiler burcuna geçişi ile. Bu dönemde, yeni arkadaşlıklar kurma veya mevcut ilişkileri güçlendirme şansınız da yüksektir. Sosyal etkinliklere katılabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu dönem geleceğe yönelik umutlarınız ve hedeflerinizle ilgili konulara da odaklanmanızı sağlar. Kendinizi daha güçlü ve bağımsız hissedebilir ve hayatınızdaki hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Belki bir arkadaşlık aşka dönüşebilir bu süreçte. Bu hafta güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler; yurt dışı, eğitimler, yasal konular, akrabalar, sınavlar konusunda oldukça şanslı bir hafta sizleri bekliyor.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayısa kadar seyahat edecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda başarıdan başarıya koşacağınız, fikirler ve düşünceleriniz ile göz dolduracağınız, iş arıyorsanız iş bulabileceğiniz, kendi işinizi kurmak için motive olacağınız, aklınızdaki tüm fikirleri hayata geçirebileceğiniz, iş konusunda oldukça yaratıcı ve verimli olacağınız bir süreç başlıyor Venüs’ün ikizler burcuna geçişi ile. Bu dönemde, iş hayatınızda veya toplumsal statünüzde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda başarılar elde edebilir, iş arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Venüs'ün etkisi sayesinde, iş ortamınızda daha rahat ve keyifli hissedebilirsiniz. İş ortamında biriyle romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Venüs'ün etkisi sayesinde, romantik ilişkilerinizde mutlu ve keyifli bir dönem yaşayabilirsiniz. Bu hafta güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler; borçların ödenmesi, krediler, yatırım konuları, miras, nafaka, burs ve sağlıkla ilgili konularda harika fırsatlar sizleri bekliyor.

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayısa kadar seyahat edecek. Daha çok araştıracağınız, merak edeceğiniz, soru soracağınız, türlü türlü seminerler ve eğitimlere katılacağınız, yasal konularda güzel destekler bulabileceğiniz, satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, tanıtım gibi faaliyetlerden fayda sağlayacağınız, internet üzerinden projelerle haşır neşir olacağınız bir süreç başlıyor Venüs’ün ikizler burcuna geçişi ile. Bu dönemde, seyahat etmek veya yabancı kültürleri keşfetmek için fırsatlar oluşabilir. Venüs'ün etkisi sayesinde, seyahatleriniz daha keyifli ve romantik bir hale gelebilir. Ayrıca, yüksek öğrenimle ilgili konularda da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda veya öğrenme sürecinizde daha keyifli ve başarılı bir dönem geçirebilirsiniz. Bu dönemde, felsefe ve spiritüel konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Bu hafta güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler; ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri konusunda süper fırsatlar ve şanslar sizleri bekliyor bu hafta.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayısa kadar seyahat edecek.  Finansal konular olumlu anlamda gündeminizde olacak sürekli. Kredi arayışlarınıza olumlu cevaplar alabilir, sponsor arıyorsanız bulabilir, bursa ihtiyacınız varsa elde edebilirsiniz. Evli iseniz bu dönem eşinizin finansal durumunda da iyileşmeler görebilirsiniz. Ev almak, yatırım yapmak istiyorsanız güzel zamanlardasınız. Bu dönemde, yatırım yapmak veya borçlarınızı düzenlemek için uygun bir zaman olabilir. Finansal işlerde daha derin bir analiz yapabilir ve geleceğe yönelik yatırım kararları alabilirsiniz. Bu süreçte, ilişkilerinizde kontrolcü davranabilir veya ortak kaynaklar konusunda kıskançlık hissedebilirsiniz. Bu hafta güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler; hem sağlık hem de iş ile ilgili konularda süper fırsatlar sizleri bekliyor. İş bulabilir, işinizi büyütebilir, yeni çalışanlar alabilir ve yeni müşterilerle karşılaşabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay;

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayısa kadar seyahat edecek. Bir yandan ilişkiler bir yandan ortaklıklar diğer yanda sözleşmelerle ilgili oldukça verimli, fayda sağlayacağınız bir dönem başlıyor sizler için. Venüs’ün ikizler burcuna geçişi ile eğer ki yalnızsanız bu dönem âşık olup birilerinin peşinden koşturabilirsiniz. Bir ilişkiniz var ise partneriniz size sürprizler yapabilir, sevgisini daha güzel gösterebilir, aranızdaki olası sorunları sağlıklı bir iletişim ile çözebileceksiniz. Venüs'ün 7. eve geçişi, yeni ilişkiler kurmak veya mevcut ilişkilerinizi güçlendirmek için uygun bir zaman olabilir. Bu dönemde, partnerinizle daha fazla zaman geçirebilir, ilişkinizi daha derinleştirebilir ve romantik tatiller veya sürprizlerle onu şaşırtabilirsiniz. Bu dönemde, iş ortaklarınızla veya arkadaşlarınızla daha iyi anlaşabilir, ortaklıklarınızı güçlendirebilir veya yeni iş ortaklıkları veya sosyal bağlantılar kurabilirsiniz. Bu hafta güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler; aşk, yatırım, çocuklar, borsa gibi alanlarda harika fırsatlara ve şanslara hazır olun.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayısa kadar seyahat edecek. Gündelik işlerinizi yoğunlaşacağı ve iş yerinizde ise mesailerin artacağı ama bunlardan sizin hiç şikâyet etmeyeceğiniz keyifli bir süreç başlıyor bu hafta. Venüs’ün ikizler burcuna geçişi ile iş konusunda sözü ve fikri dinlenen birine dönüşüyorsunuz. İş başvuruları yapmak içinde harika bir dönem veya eve, iş yerinize bir yardımcı almak içinde. Bu dönemde, çalışma ortamınızda daha uyumlu, keyifli ve yaratıcı bir enerji hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha iyi anlaşabilir, işinizde başarılı olabilir ve maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Bu dönemde, sağlığınıza daha fazla dikkat edebilir, diyetinize ve egzersiz rutininize daha iyi uyabilirsiniz. Ayrıca, güzellik ve bakım konularında da ilgili olabilir ve kendinizi yenilemek için yeni bir şeyler deneyebilirsiniz. Bu hafta güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler; ailevi konular, kariyer, ev ile ilgili konularda harika fırsatlar ve şanslar sizleri bekliyor.

Kova ve Yükselen Kova;

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayısa kadar seyahat edecek. Aşk, heyecan, mutluluk, keyif, hobiler hepsi peşi sıra geliyor. Venüs’ün ikizler burcuna geçişi ile hayatınız renkleniyor ve daha fazla mutlu olabileceksiniz. Bunların yanı sıra yatırımlar konusunda iştahınız biraz daha kabarabilir. Hamilelikle ilgili de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, ilişkilerde daha romantik ve sevgi dolu bir atmosfer hissedebilirsiniz. Ayrıca, yaratıcılık konularında da faydalı olabilir ve sanatsal yeteneklerinizi geliştirmek için yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirerek sosyal bağlantılarınızı artırabilir ve keyifli etkinliklerle kendinizi şımartabilirsiniz. Ayrıca, hobilerinize ve ilgi alanlarınıza daha fazla zaman ayırabilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bu hafta güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler; eğitim, sınavlar, yakın çevre ilişkileri, sözleşmeler ile ilgili konularda acayip güzel fırsatlar sizleri bekliyor.

Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayısa kadar seyahat edecek. Evinizde, yuvanızda, ailenizde huzur ve mutluluk zamanı başlıyor. Evde sözü dinlenen birine dönüşebilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek, evinizi güzelleştirmek, aile veya kan bağınız olan ama küs olduğunuz kimselerle barışabilirsiniz. Kariyerinize katkı sağlayacak özel eğitimlere ya da seminerlere de katılabilirsiniz Venüs’ün ikizler burcuna geçişi ile. Bu dönemde, evde daha rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz ve aile üyeleriyle daha fazla zaman geçirerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca, ev dekorasyonu ve düzenlemesi gibi evle ilgili konularda da yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Bu hafta güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler; maddi konularda harika fırsatlara hazır olun. Kazancınız artabilir, satış işlerinden para kazanabilir, maddi olarak rahatlayabilirsiniz.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.