Ünlü şarkıcı Hadise geçen yıl mayıs ayında Mehmet Dinçerler ile düya evine girmişti. İkili sıkıntılı bir sürecin ardından 5 ayda boşanmıştı. Hadise yeni şarkısı ‘Feryat’ta o günleri anlattı.

5-41

Sessiz feryadını "Kaç kere inandım, kaç kere yanıldım. Ölmek istedim, ölsün istedim."

"Kalbimi yerimden söküp atmak istedim" diyerek ifade etti. Sözleri Sheyh Ree, bestesi Tekin Akbal’a ait şarkı bugün yayınlandı.

Hadise şarkısını tanıtırken "Bu şarkıya kadar sessiz bir feryattı benimki, duyanın anlamadığı, anlayacak olanın duymadığı..."

"Her seferinde kıyıya vurmaktan yorulup bağıra çağıra feryat etmek istedim. ‘Feryat’ okyanusa açılmayı hayal edip hayal kırıklığıyla deniz kıyısına vuranların hikayesini anlatıyor."

hadise-1

"Her aşk bir ölüm, bir kurşunluk ömre mi sahip? Her aşk bir şekilde bir feryat" dedi.

Hadise, hazırlıkları bir hafta süren, çekimleri bir günde ve 4 ayrı mekânda tamamlanan klipte bir kadının ayrılık sonrasında kendiyle baş başa kalmasını anlattı. Klip için 1 milyon TL harcadı.

Geçen yıl mayıs ayında evlenen ünlü çift, 5 aylık evliliklerinin ardından boşanmaya karar verdi. Hadise Açıkgöz, Beykoz Adalet Sarayı'na gelerek boşanmak için dilekçe verdi.

Dilekçede, "Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır."

"Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır."

6-40

"Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir" denilmişti.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.