Hacı Yakışıklı yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Hacı Yakışıklı kimdir? Hacı Yakışıklı kaç yaşında, nereli? Hacı Yakışıklı ne mezunu? Hacı Yakışıklı ne iş yapıyor? Hacı Yakışıklı evli mi? Hacı Yakışıklı neden gündem oldu'' sorularını aratıyor. Peki, Hacı Yakışıklı kimdir? Hacı Yakışıklı kaç yaşında, nereli? Hacı Yakışıklı ne mezunu? Hacı Yakışıklı ne iş yapıyor? Hacı Yakışıklı evli mi? Hacı Yakışıklı neden gündem oldu? İşte tüm merak edilenler...

Hacı Yakışıklı Nereli

HACI YAKIŞIKLI KİMDİR?

Hacı Yakışıklı, 1981 yılında Kayseri’de doğmuştur. İlkokulu İzmir, Mersin ve Kayseri’de tamamlamıştır. Erciyes Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur.

Sunucu Erkan Yolaç son yolculuğuna uğurlandı Sunucu Erkan Yolaç son yolculuğuna uğurlandı

Hacı Yakışıklı Ne Dedi

Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünü de tamamlamıştır. 2003 yılından bu yana Yeni Akit Gazetesi’nde çeşitli birimlerde görev yapmıştır.

Hacı Yakışıklı Kimdir

HACI YAKIŞIKLI EVLİ Mİ?

Hacı Yakışıklı evli ve 4 çocuk babasıdır.

Hacı Yakışıklı Atatürk

HACI YAKIŞIKLI NEDEN GÜNDEM OLDU?

Hacı Yakışıklı'nın sınır ötesi harekatla ilgili yapmış olduğu yorum sosyal medyada gündem. Yakışıklı'nın, "Aşağı doğru 30 km daha ineceğiz. Operasyonlar kara harekatı gibi ordu yanyana dizilip yürümeyecek de ama üs bölgelerimiz genişleyecek." sözleri tepki topladı.

Kaynak: Haber Merkezi