Hacı İsrafil Sağlam kimdir? sorusu Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle birlikte gözaltına alına alındı. İDilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından gözler diğer güzellik merkezi işleten fenomenlere çevrildi. Birçok avukat ve gazeteci, kara para aklayan sosyal medya fenomenlerini bulmaya çalışıyor. Lüks yaşantısıyla gündeme gelen Nihal ve Bahar Candan kardeşler de araştırılmaya başlandı. Bugün, Nihal ve Bahar Candan kardeşler gözaltına alındı.

Hacı İsrafil Sağlam kimdir?

Kars'ta göz altına alındı. Dolandırıcılık ve suçtan elde edilen kara parayı aklama suçlamaları yöneltiliyor. TMSF tarafınadan ucuza araç alacağız vaasi ile vatandaşları kandırmak ve bir miktar paralarını almak. Para aldıktan sonra telefonları devre dışı kalarak kayıplara karışıyorlar. Nihal ve Bahar Candan kardeşler il dışından gele müşterilerle lüks otellerde buluşup güven vermek ve reklam yapmak için kullanıldıkları söyleniyor.

Tüm bunların yanı sıra Candan kardeşlerin örgütün kasası olduğu iddaası var.

bahar-2

Jan-Niklas Beste kimdir? Jan-Niklas Beste kimdir?

CANDAN KARDEŞLER NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Edinilen bilgiye göre, şüphelilerin suç gelirlerinin aklanması kapsamında yakalandığı öğrenildi. Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

bahar canda 4

AYRINTILAR GELECEK...

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş