• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 %
  • BITCOIN 67.200 %0.3
  • ETHERIUM 3.139 %1.72
17°

Yeşilyurt Belediyesi Haberleri

Yeşilyurt Belediyesi haberleri ve güncel Yeşilyurt Belediyesi gelişmeleri, Yeşilyurt Belediyesi ile ilgili tüm video, Yeşilyurt Belediyesi fotoğrafları ve Yeşilyurt Belediyesi haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Siyaset

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM bünyesinde Yeşiltepe’de hizmete sunulan Yemek Fabrikasını inceledi

Siyaset

Hizmet İçi Eğitim programlarına büyük önem veren Yeşilyurt Belediyesi tarafından ‘Resmi Yazışma Kuralları’ ile ‘EBYS konulu eğitim programı düzenlendi.

Eğitim

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından yapılan organizasyonla İnönü Üniversitesi Kütüphanesinde sınavlara hazırlanan öğrencilere moral ziyaretinde bulundu....

Siyaset

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Zekeriya Bitmez Anadolu Lisesi ‘İyilik Kulübü’ öğrencilerinin yakalarına ‘İyilik Elçisi’ rozetlerini taktı.

Yaşam-Çevre

Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına kurulan konteyner kentlerde kalan vatandaşlara yönelik yardım ve destek organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Yaşam-Çevre

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, şantiye şefi ve inşaat mühendisleriyle toplantı yaparak konutların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Ekonomi

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, deprem felaketinden sonra nüfusu artan Kuyulu Mahallesinde 40 km’ye ulaşan yol yatırımının altına imza attı.