• DOLAR 32,23 %0.00
  • EURO 34,76 %-0.49
  • ALTIN 2.438,78 %-0.23
  • BİST100 %
  • BITCOIN 61.200 %-0.04
  • ETHERIUM 2.872 %-2.05
11°

Trendyol 1. Lig Haberleri

Trendyol 1. Lig haberleri ve güncel Trendyol 1. Lig gelişmeleri, Trendyol 1. Lig ile ilgili tüm video, Trendyol 1. Lig fotoğrafları ve Trendyol 1. Lig haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Spor

Göztepe, ligin son haftasında oynadığı Bodrum FK müsabakası sonrasında Gürsel Aksel Stadyumu’nda şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Spor

Trendyol 1. Lig’i liderlikle tamamlayıp Süper Lig’e yükselen Eyüpspor, şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Spor

Trendyol 1. Lig'in 34. ve son hafta maçında Keçiörengücü’ne konuk olan Altay, rakibiyle 1-1 berabere kalarak 1. Lig’e puanla veda...

Spor

Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı Altay’la 1-1 berabere kaldı.

Spor

Trendyol 1. Lig’in 34. ve son haftasında oynanacak maçların programı açıklandı.

Spor

Trendyol 1. Lig'de 32. hafta oynanacak maçların hakemleri büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Trendyol 1. Lig 32. haftanın hakemleri belli...

Spor

Trendyol 1. Lig'de Ümraniyespor, Kocaelispor'u konuk edecek. Peki, Ümraniyespor - Kocaelispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Spor

Trendyol 1. Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübü'nün genç futbolcuları Osman Kahraman, Ada İbik ve Yunus Emre Yüce, U16 Milli Takımı'nın...

Spor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, ligin bitimine 5 hafta kala matematiksel olarak küme düştü.

Ankara Haberleri

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, son olarak Manisa FK forması giyen defans oyuncusu Oğuzhan Berber’le ön protokol anlaşması imzaladı.

Ankara Haberleri

Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü’yle karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Spor

Gençlerbirliği maç'a hazır. Trendyol 1. Lig - 11. Hafta'da  Eryaman Stadyumunda Boluspor ile karşılaşacak Başkent ekibinin tek hedefi galibiyet.

Ankara Haberleri

Gençlerbirliği, Kocaelispor maçı hazırlıklarını tamamladı. Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında deplasmanda Kocaelispor’la karşılaşacak.