• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.700 %1.65
  • ETHERIUM 3.251 %0.49
18°

İran Haberleri

İran haberleri ve güncel İran gelişmeleri, İran ile ilgili tüm video, İran fotoğrafları ve İran haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Dünya

İran'da gerçekleşen 14'üncü dönem cumhurbaşkanlığı seçimi, yüzde 40 katılım oranıyla 1979 devriminden bu yana en düşük katılımlı seçim oldu.

Dünya

İran'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylardan hiçbirinin yüzde 50 barajını aşamaması sonucu en çok oy alan reformist aday Mesud Pezeşkiyan ile...

Dünya

İran’da 14’üncü dönem Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy verme işlemi başladı. İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, oyunu kullandı.

Dünya

İran'ın Elburz eyaletine bağlı Kerec kentinde sahte alkol üreten ve dağıtan 4 kişi hakkında “yeryüzünde fesat çıkartmak” suçlamasıyla idam kararı...

Dünya

İran'ın kuzeyindeki Gilan eyaletine bağlı Reşt kentindeki Gaem adlı özel bir hastanede yerel saatle 01.15 sıralarında yangın çıktı.

Spor

A Milli Erkek Hentbol Takımı, İran ile oynadığı ikinci maçı da kazandı

Dünya

İran’da Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindeki heyetin helikopter kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından acil duruma geçildi.

Dünya

İran’da Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindeki heyetin helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından 5 gün ulusal yas ilan edildi.

Siyaset

İran Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi’ye Allah’tan rahmet diliyor; ailesine, dost ve kardeş İran halkına başsağlığı dileklerimi iletiyor, acılarını paylaşıyorum.

Siyaset

Türkiye olarak pek çok kez olduğu gibi bu zor ve müessif günlerinde de komşumuz İran'ın yanında olacağız

Yaşam-Çevre

Van'ın Başkale ilçesi Türkiye-İran sınır hattında 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dünya

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, bugün İran'a yaptırım uygulanmasıyla ilgili 32 ülkeye mektup gönderdiğini açıkladı.

Dünya

ABD medyasına göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece ABD Başkanı Joe Biden ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ardından İran’a yönelik...

Dünya

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, G7 toplantısında İran'ın İsrail'e yönelik saldırısının oybirliğiyle kınandığını açıkladı.

Siyaset

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu İran’ın gece boyunca İsrail’e düzenlediği insansız hava aracı ve füze saldırılarının ardından yaptığı açıklamada, "Durdurduk, engelledik,...