Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Türkiye, Sırbistan'ı mağlup ederek şampiyon oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek'in şampiyonluk sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımın ardından spor spikeri Güntekin Onay'dan çok sert bir tepki geldi. Melih Gökçek'ten ise tepki gecikmedi. Peki, Güntekin Onay Melih Gökçek Twitter olayı nedir? Detaylar haberimizdedir…

Filenin Sultanları rakibini 25-27, 25-21, 22-25, 25-22 ve 15-13'lük setlerle 3-2 mağlup etti ve şampiyonluğa ulaştı. Büyük zaferin ardından ülkenin dört bir yanında sevinç yaşanırken, sosyal medyadan da birçok paylaşım yapıldı. Bu paylaşımlarından biri ise sosyal medyadaki aktifliği ile bilinen eski ABB Başkanı Melih Gökçek.

Melih Gökçek, voleybolcu Ebrar Karakurt'u hedefine alarak, "Bayanlar Türk Milli Voleybol takımının Avrupa Şampiyonluğunu tebrik ediyorum… Türk sporuna son on senedir sayın cumhurbaşkanımızın katkıları dolayısıyla hemen her branşda gelen şampiyonluklar dolayısıyla sayın cumhurbaşkanımıza çok şey borçluyuz… Not: Ebrar konusunda tek geri adımımız yoktur biline… Sultan Abdülhamid'e laf eden tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı." ifadelerini kullandı.

Ankara’da Junıor Teknoloji festivali Ankara’da Junıor Teknoloji festivali

"Aynı gün Güntekin Onay'dan ise Melih Gökçek'e yanıt geldi. Onay, "Melih Gökçek ! Senin de ne iş yaptığın ? Nasıl para kazandığın belli değil ! Yolsuzluk iddiaları tavan yapmış! Sen ne iş yapıyorsun da böyle bir servetin var? Kamuoyuna bi açıklarsan çok mutlu olacağız ? Hadi bekliyoruz!" ifadelerini kullandı ve "Senden korkan da senin gibi olsun , hadi yaz ! Nasıl zengin oldun ? Sen kimsin ? Bu ülke senden tiksiniyor ! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum! Kimse bu vatandaşın hakkını gasp edemez. Lütfen bu ülkenin emekçisini, memurunu, garibanını biraz düşünüyorsan ses etme artık ! Yeter , Sayın Gökçek !" ifadelerine yer verdi.

Gökçek ise Onay'a yine Twitter üzerinden cevap verdi ve "Fosil… Piyasadan silindin… Seni adam yerine koyan yok… Kendini hatırlatmak, solculara, LGBT'lilere yaranmak için bana mi sataşıyorsun? Sana saman göndereyim oyalan…" ifadelerini kullandı.