'Zombie Detective' adlı diziyle tanınan Jung Chael Yul'dan acı haber geldi. Sevilen Güney Koreli oyuncunun hayatını kaybettiği haberi kısa sürede gündem oldu. Yapılan açıklamalara göre, oyuncu ve model Jung Chae Yul evinde ölü bulundu.

2016'da yayınlanan 'Devil'si Runaway' ile ilk ekranlarda yer alan oyuncu Jung Chae Yul gündemin öne çıkan isimlerinden bir tanesi oldu. Jung Chael Yu, Choi Jin-hyuk ve Park Ju-hyun'un başrollerinde yer aldığı 'Zombie Detective' adlı diziyle geniş bir hayran kitlesine kavuşmuştu. Canlandırdığı 'Bae Yoon-mi' karakteriyle izleyenlerden tam not alan Güney Koreli oyuncudan acı haber geldi.

güney koreli yıldız4

KOREYILDIZDAN ACI HABER

Güney Koreli oyuncu ve modelin hayatını kaybettiği haberi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun sevenleri kara haberle yıkıldı. Şu anda çekimleri hala devam eden K-Drama 'Wedding Impossible'da yer alması planlanan Jung Chael Yul'un evinde ölü bulunduğu belirtildi.

güney koreli yıldız3

26 yaşında yaşama veda eden Yul'un menajerlik şirketi tarafından acı habere dair açıklamalar yapıldı. 

Açıklamada, 'Yürek burkan haberleri vermek için buradayız. Oyuncu Chaeyul, aramızdan ayrıldı. Cenazesi ailesinin isteği doğrultusunda özel olarak yapılacak. Oyunculuğunda da samimi olan Chaeyul'un huzur içinde yatabilmesi için dua etmenizi umuyoruz' ifadeleri kullanıldı.

güney koreli yıldız2

Daily Mail'de yer alan haberlere göre; sevilen oyuncunun ölüm nedeniyle ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

Haber Merkezi