İrem Derici konuk olduğu programda yıllardır beraber çalışarak insanlar hakkında konuşan iki kişinin arasının açıldığını ve birinin partnerini 2 yıldır dolandırdığını iddia etti. Bu iddialar üzerine Gülşen Yüksel'in özel hayatı ve kariyer hayatı merak konusu oldu.  Gülşen Yüksel kimdir? Kaç yaşında? Gülşen Yüksel'in eşi kim? İşte Gülşen Yüksel hakkında merak edilenler...

GÜLŞEN YÜKSEL KİMDİR?

370X195 Gulsenyukselkimdir 2

24 Haziran 1977 yılında İstanbul’da doğan Gülşen Yüksel, gazeteci, Tv sunucusu.

Gulsenyukselkimdir 2

Aslen İstanbullu ve Yengeç burcudur.

804403 1

Gökçe Eyüboğlu'nun eski eşi Selçuk Öner Eyüboğlu kimdir? Gökçe Eyüboğlu'nun eski eşi Selçuk Öner Eyüboğlu kimdir?

Magazin dünyasının içinde geçen kariyerine vatan gazetesinde magazin müdürü olarak adım atan Yüksel, daha sonra Sabah Gazetesi'nde çalışmaya başladı. 2015 yılında Müge Dağıstanlı ile birlikte sunduğu "Renkli Sayfalar" programıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

EVLİ Mİ, EŞİ KİMDİR?

Ekran Görüntüsü 2023 12 25 193202

Gülşen Yüksel 21 Aralık 2012 tarihinde Metin Salt ile dünyaevine girdi.

DOLANDIRICILIK OLAYI NEDİR?

İrem Derici konuk olduğu programda yıllardır beraber çalışarak insanlar hakkında konuşan iki kişinin arasının açıldığını ve birinin partnerini 2 yıldır dolandırdığını iddia etti. Sahte fatura yöntemiyle partnerini dolandıran kişinin eşiyle birlikte Amerika'ya kaçmaya çalıştığını ve diğer tarafın mağdur olarak yetkililere başvurduğunu söyledi. İrem Derici'nin sözleri kısa sürede gündem olurken söz konusu kişilerin de uzun yıllardır birlikte magazin programı sunan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı olduğu iddia edildi. İkili, ise bugün canlı yayında iddiaları yalanladı.

Kaynak: Haber Merkezi