FOX ekranlarının yeni sezon dizisi MF Yapım imzalı, üçüncü bölümü dün akşam yayınlanan Gülcemal dizisi, izleyiciler ile buluştu. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan'ın yazdığı dram türündeki dizinin başrollerinde ise Murat Ünalmış ve Melis Sezen yer almakta. Annesi tarafından küçük yaşlarda terk edilen Gülcemal ve Deva’nın nefretle başlayan ilişkilerinin, zamanla hayatın onlara getirdikleri sayesinde tutkulu bir aşk yaşamalarını anlatan, Gülcemal dizisinin son bölümünü izleyemeyenler son bölümü araştırmaya başladı. İşte, Gülcemal 7. bölüm FULL İZLE! Gülcemal son bölüm izle...

GÜLCEMAL 7. BÖLÜM ÖZETİ

Hem Armağan’ı hem Deva’yı kaybeden Gülcemal büyük bir sessizliğe bürünür. Herkesin vazgeçeceğini ve şehri terk edeceğini sanacağı kadar büyük bir sessizliktir bu.

gülcemal2-4

Deva ise babası ve kardeşiyle birlikte dedesinin köydeki evine gizlenir ve izini kaybettirir. Ancak bir yanı Gülcemal’in gelip onu bulacağına inanmaktadır.

GÜLCEMAL 7. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Gülcemal 7. bölüm 18 Mayıs Perşembe akşamı izleyici karşısına çıktı. Diziyi izleyemeyenler ya da tekrar izlemek isteyenler tıklayınız.

Haber Merkezi