Gülcemal final mi yapacak, sorusuna yanıt aranıyor. FOX Tv'nin sevilen dizisi Gülcemal her Perşembe izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı Gülcemal dizisi farklı konusuyla dikkat çekiyor. Gülcemal dizisi bu akşam özet bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünü göremeyen kullanıcılar tarafından dizi final mi yapacak araştırılıyor. Peki, Gülcemal final mi? Gülcemal dizisi bitiyor mu? Gülcemal final mi yapacak? Detaylar haberimizde...

GÜLCEMAL FİNAL Mİ YAPACAK?
Gülcemal dizisi her Perşembe günü FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı Gülcemal'in final yapacağı yönünde haberler gündeme geldi. Gülcemal dizisi 10. bölümüyle ekranlara veda edecek.

GÜLCEMAL HİKAYESİ
Annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva'nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alıyor... Gülcemal'in annesiyle olan savaşında, hiç hesapta olmayan aşk mı yoksa yıllardır güttüğü kin mi galip gelecektir? Bedellerle dolu bu yolda Gülcemal, gaddar bir avcıyken açık bir ava mı dönüşecektir? Peki Deva? Nihayet teslim olduğunda, anlayacak mıdır bu aşkın imkansız olduğunu?

Haber Merkezi