Gülben Ergen, geçtiğimiz akşam yayınlanan Katarsis programının son bölümünde yaptığı çarpıcı açıklamalarla izleyicilerini duygusal bir yolculuğa çıkardı. Programın sunucusu Gökhan Çınar'ın konuğu olan Ergen, bilinmeyen yönleriyle ve gerçek hayat hikayesiyle dikkat çekti.

MasterChef Türkiye 26 Temmuz yayınlandı MasterChef Türkiye 26 Temmuz yayınlandı

Okf L Eyj W I J D T Inc E D8 F Ia E Pk Cfg S Ig Cgfq B Sc A Tplv Photomode Video Cover 480 480

Ergen, çocukluk yıllarına dair ilk anılarından başlayarak, ailesiyle yaşadığı zorlukları, babasının başka bir aile kurmasıyla hissettiği yalnızlığı ve genç yaşta kaybettiği abisiyle olan özel anılarına kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu. Ancak, programın en duygusal anı, Gülben Ergen'in abisiyle ilgili yaptığı çarpıcı itiraf oldu.

Gulben Ergen Beni Asagi Cekmey P T2T Cover

Gülben Ergen, gözyaşları içinde, "Ben yıllarca trafik kazasında öldü abim dedim ama aslında abimi en yakın arkadaşı yanlışlıkla vurdu" ifadelerini kullanarak izleyicileri şaşkına çevirdi. Bu itirafla birlikte Ergen'in geçmişteki acı dolu anıları gün yüzüne çıktı.

Gulben Ergenden Samimi Ac 263 2

Programın son bölümü, Gülben Ergen'in duygusal açıklamalarıyla izleyicileri derinden etkilemeyi başardı. Ergen'in cesurca paylaştığı bu hikaye, onun hayatındaki dönüm noktalarını ve yaşadığı zorlukları anlama konusunda izleyicilere yeni bir bakış açısı sunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi