Netflix Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan  Griselda dizisi merak ediliyor. Peki,  Griselda dizisinin konusu nedir? Griselda dizisinin oyuncuları kimler?  Griselda dizisi kaç bölüm?  Griselda dizisinin 2. sezonu çıkacak mı? İşte tüm merak edilenler...

Griselda Blanco

Griselda DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Gerçek olaylardan esinlenen bu kurmaca dizi, Medellín'den kaçıp Miami'de kurduğu uyuşturucu imparatorluğunun "Patroniçe"si hâline gelen Griselda Blanco'nun öyküsünü ekrana taşıyor.

Sofia Vergara Griselda

Griselda OYUNCULARI KİMLER?

Sofía Vergara

Alberto Guerra

Christian Tappan

Martín Rodríguez

Juliana Aidén Martinez

Vanessa Ferlito

Screenshot 2024 01 24 At 16.58.25

Griselda DİZİSİ KAÇ BÖLÜM?

The Brothers Sun dizisi 6 bölümden oluşmaktadır.

M V5 B N T Zl Nj Ri O G Yt Zj Vl Yy00 Y2 Y2 L Thj Nm It Nm Vk Y2 U0 Zj Vj O G U4 Xk Ey Xk Fqc Gde Q X Vy M D M2 N D M2 M Q@@. V1

Griselda DİZİSİNİN 2. SEZONU OLACAK MI?

The Brothers Sun dizisinin 2. sezonu ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Griselda Blanco

Griselda dizisi gerçek bir hikaye mi?

Griselda Blanco, Kolombiya'da faaliyet gösteren bir uyuşturucu kaçakçısı. 1943 yılında Kolombiya'da doğdu ve 1970'ler ve 1980'ler boyunca Medellin Karteli'nin liderlerinden biri olarak ünlendi. Blanco, kokain ticaretinde büyük bir rol oynamış ve Amerika Birleşik Devletleri'ne uyuşturucu sokma konusunda faaliyet göstermiştir.

Bugün televizyonda hangi filmler var? 26 Temmuz 2024 Bugün televizyonda hangi filmler var? 26 Temmuz 2024

Griselda Blanco, çeşitli suçlar işlediği için "Kokain Kraliçesi" olarak da bilinir. Kendisi, uyuşturucu ticaretindeki acımasızlığı ve şiddetiyle tanınır. Blanco, uyuşturucu karteli faaliyetleri ve cinayetlerle bağlantılı olarak birçok suçlama ve hapis cezaları aldı. 2012 yılında Kolombiya'da suç örgütlerine yönelik bir infazda öldürüldü.

Kaynak: HABER MERKEZİ