TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Duygusal anların yaşandığı yeni bölüm öncesi heyecan arttı. Gönül Dağı hangi gün, saat kaçta? Gönül Dağı yayın tarihi, Gönül Dağı canlı izle...

GÖNÜL DAĞI CANLI İZLE

Gönül Dağı canlı izlemek için tıklayınız.

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gönül Dağı dizisi bu hafta 89. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı adeta ikiye böldü. “Güneş Toplayan Adam” namıyla bilinen Adem Toprak karakterinin merak edildiği Gönül Dağı dizinin yeni bölümünde acılı haber herkesi duygulandırdı. Adem’in öldüğünü düşünen Selma Öğretmen ve Taner’in o anları Gönül Dağı izleyicisine duygu dolu anlar yaşatacak. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında “Ben öldüm. Ben öyle bir öldüm ki hiç kimse daha önce böyle ölmedi” sözleri yürekleri dağladı.

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerinde ekranların sevilen ismi Berk Atan’ın rol aldığı Gönül Dağı dizisi her cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyiciyle buluşuyor. Bozkırın orta yerinde küçük bir kasabada hayallerinin peşinden koşan 3 kuzenin hikayesini anlatan Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gönül Dağı dizisi 18 Mart 2023 Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekranlardaki yerini alacak.

Haber Merkezi