Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in 2019 yılında göreve başlamasıyla birlikte, evde tedaviye ihtiyaç duyan, hastaneye gidemeyen vatandaşlar için Evde Hasta Bakım Hizmetleri Birimi kuruldu.Gölbaşı'nın sağlığı için yoğun mesai (1)

Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından verilen Evde Bakım Hizmetleri’nde vatandaşlara pansuman, enjeksiyon, tansiyon ölçümü, şeker ölçümü gibi birinci basamak sağlık hizmetleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Muayene edilen hasta, doktorun gerekli görmesi halinde sağlık ekipleri tarafından en yakın hastaneye naklediliyor. Sağlık hizmetlerinden yaş sınırı olmaksızın tüm vatandaşlar yararlanabiliyor.

Yenimahalle çocuk sesleriyle yankılandı Yenimahalle çocuk sesleriyle yankılandı

Yardım isteyen vatandaşlar (0 312) 485 54 30 numaralı telefondan Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne başvuru yapabiliyorlarGölbaşı'nın sağlığı için yoğun mesai (2)

Hizmetlerden yararlanan vatandaşlar, halka dokunan hizmetleri için Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkür etti.

“Sağlıklı ortamda çalışmaları için var gücümüzle çalışıyoruz”

Başkan Ramazan Şimşek, “Gölbaşılı tüm hemşerilerimiz bizim için çok değerli. Kimseyi yalnız bırakmadık, bırakmıyoruz. Evde tedaviye ihtiyaç duyan, hastaneye gidemeyen vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Gölbaşılı vatandaşlarımızın mutlu ve sağlık olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Onlara ücretsiz evde bakım hizmeti sunuyoruz.” İfadelerini kullandı.Gölbaşı'nın sağlığı için yoğun mesai (3)

Haber Merkezi