Türkiye'ye konserleri için dönen ve uzun süredir ABD'de yaşayan Gökhan Özen'in son hali, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcının yüzündeki değişim, estetik ameliyat iddialarını beraberinde getirdi. Ancak Gökhan Özen, yapılan estetik müdahalelerle ilgili çıkan haberlere, sağlık amaçlı bir ameliyat geçirdiğini belirterek yanıt verdi.

Gökhan Özen (2)

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan diziden ayrılıyor mu?

Gökhan Özen'in yanaklarına dolgu yaptırdığı ve göz kapaklarını aldırdığı iddiaları, şarkıcı tarafından sağlık sorunlarıyla ilgili yapılan ameliyatlarla doğrulandı. Özen, görüş alanının daralması nedeniyle gözlerinden operasyon geçirdiğini ve ameliyatın estetik amaçlı olmadığını vurguladı. Sağlık sorunlarına çözüm bulmak için birkaç ameliyat geçirdiğini ifade eden Gökhan Özen, "Yakını ve uzağı zor görür hale gelmiştim. Sağlık amaçlı bir ameliyat geçirdim. Ben sağlık olarak kendimi artık çok rahat hissediyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

Gökhan Özen (4)

Özen'in sağlık ameliyatlarıyla ilgili bu net açıklamaları, estetik iddialarını yalanlarken, aynı zamanda kendisinin sağlık sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bu ameliyatları geçirdiğini vurgulamış oldu. Ünlü şarkıcının açıklamalarıyla birlikte, Gökhan Özen'in estetik ameliyat iddiaları gündemden düşerken, hayranları tarafından yapılan eleştirilere de sağlık gerekçeleriyle yanıt vermiş oldu.

Gökhan Özen (3)

Kaynak: Haber Merkezi