Saçlar, güzel gösterdiğinden dolayı bayanlar için çok değerlidir. Saçların bakımlı olması için temizlenmesi ve özel ürünlerle onarımının yapılması gerekir. Hava kirliliği, saçların yağlanması ve benzeri durumlardan dolayı saçlar kirlenir. Güzel ve bakımlı saçlara sahip olabilmek için öncelikle şampuanla yıkanması ve arındırılması gerekir. Gliss şampuan, saçları kirden ve yağdan arındırırken aynı zamanda onararak bakımını yapar. Temizlenen saçlar daha canlı ve ışıltılı görünür. Saç bakım ürünleri saçta meydana gelen hasarları onarır. Onarılan saçlar daha gür ve parlak görünürken şekil vermek de o kadar kolay olur. Güzelliğinize güzellik katarken cildinize ve saçınıza zarar vermemek için siz de Gliss ürünlerinden kullanmalısınız.

Gliss Şampuan Çeşitleri

Saçınıza iyi gelecek şampuanı bulmak için öncelikle neye ihtiyacınızın olduğunu bilmelisiniz. Gliss şampuan, yağlı, boyalı, çok yıpranmış saçlar için özel ürünler sunmaktadır. Şampuanınızı seçmeden önce saçınızın tipine ve ihtiyacına karar vermelisiniz. Gliss markanın saç şampuanı ve bakım ürünlerinin çeşitleri şunlardır:

Şampuan ve bakım ürünü Gliss Şampuan Serum Deep-Repair 360 Ml

En fazla tercih edilen ve mükemmel sonuçlar sunan Gliss Şampuan 360 Ml MillionGloss

Uzun saçlıların kurtarıcısı bakım ve şampuan birlikte olan ürünümüz; Gliss Şampuan 525 Ml SupremeLength Uzun Saç

Zarar görmüş, bakım ve onarım gerektiren uzun saçları besleyen en iyi ürün; Gliss Şampuan 360 Ml SupremeLength Zarar Görmüş Uzun Saçlar

Büyüleyici etkili Gliss Şampuan MagnificentStrength 525 Ml

Saça canlılık ve parlaklık veren Gliss Şampuan 525 Ml Ultimate OilElixir

Çok yıpranmış, kuru saçlara Gliss Şampuan 525 Ml Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

Kolay taranabilen saçlar için Gliss Şampuan 525 Ml Serum Deep-Repair