Genco Ecer, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Genco Ecer kimdir? Genco Ecer nereli? Genco Ecer kaç yaşında? Genco Ecer ne mezunu? Genco Ecer ne iş yapıyor? Genco Ecer'ın sevgilisi kim" sorularına yanıt arıyor. Genco Ecer kimdir? Genco Ecer nereli? Genco Ecer kaç yaşında? Genco Ecer ne mezunu? Genco Ecer ne iş yapıyor? Genco Ecer'ın sevgilisi kim? İşte tüm merak edilenler...

Genco Ecer 8

GENCO ECER KİMDİR?

Genco Ecer, şarkıcıdır. Kandıramazsın, Yalvarırım ve Vur adlı albümleri bulunan Genco Ecer, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle adlı yarışma programında jüri üyeliği yapmıştır.

Genco Ecer

GENCO ECER NERELİ?

Genco Ecer, Kıbrıslıdır.

Genco Ecer 7

GENCO ECER KAÇ YAŞINDA?

Genco Ecer, 13 Aralık 1985 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Kıbrıs, anne tarafından ise aslen Ankara'lıdır.  Genco Ecer, Yay burcudur.

Genco Ecer 5

Burhanettin Duran Kimdir? Burhanettin Duran Kimdir?

GENCO ECER NE MEZUNU?

Doğumundan kısa bir süre sonra ailesi ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yerleşen Ecer, ilkokul eğitimini Şehit Ertuğrul İlköğretim Okulunda, ortaöğretim eğitimini Bayraktar Türk Marif Kolejinde tamamladıktan sonra Türk Marif Lisesinden mezun oldu. Ecer, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezundur.

Genco Ecer 3

GENCO ECER NE İŞ YAPIYOR?

Genco Ecer, şarkıcılık yapmaktadır.

Genco Ecer 1

GENCO ECER'İN SEVGİLİSİ KİM?

Genco Ecer'in hareketli bir aşk hayatı vardır. Ecer bir dönem İrem Derici ile birliktelik yaşamıştır.

Genco Ecer 4

Genco Ecer 2

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.