Gençlerbirliği, altyapısından yetişen iki oyuncusunu daha profesyonel kadrosuna dahil etti. Yiğit Hamza Aydar ve Furkan Ayaz Özcan, 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza Töreni Beştepe’de Gerçekleşti
İmza töreni, Gençlerbirliği’nin Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlendi. Törene Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, Sportif Direktör Ali Ekber Düzgün ve genç futbolcuların aileleri katıldı.

3 Yıllık Sözleşme
Kırmızı-siyahlı kulüp, Yiğit Hamza Aydar ve Furkan Ayaz Özcan’la 3 yıl süreli profesyonel sözleşme yaptı. Genç oyuncular, akademideki başarılı performanslarıyla dikkat çekmişti.

Altyapıya Güven Devam Ediyor
Gençlerbirliği, uzun yıllardır Türk futboluna oyuncu kazandıran altyapı sistemine olan güvenini sürdürüyor. Kulüp, genç yetenekleri destekleyerek geleceğe yatırım yapmayı hedefliyor.





