Gelinlik denemek artık ücretli oluyor!

Tepki çeken karar! Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın aldığı kararla, gelinlik provası yapmak isteyenler bundan sonra ücret ödeyecek. Bu uygulamanın ise çok konuşulacağı düşünülüyor.

Haziran ayı ile birlikte düğün ve nikah sezonunun açılmasıyla birlikte gelinlik provası yapanların sayısı da arttı. Bu durum, gelinlikçiler üzerinde yoğun bir iş yükü oluşturdu. Sadece evlenecek olanlar değil, merak edenler de gelinlik denemek için mağazalara akın ediyor.

Artık gelinlik provası yapmak isteyenler, prova ücreti ödeyecek. Bu ücretin gelinlik satın alınması durumunda fiyattan düşüleceği belirtiliyor. Uygulamanın doğru olduğunu savunan esnaflar, bu sayede gelinliklerin kirlenmesinin ve bozulmasının önüne geçilebileceğini söylüyor. Müşteri kaybı yaşanacağını düşünen esnaflar ise bu uygulamanın gelinlik satışlarını olumsuz etkileyeceğini savunuyor.

CW Enerji geleceği yeşil enerji ile şekillendirmeye devam ediyor CW Enerji geleceği yeşil enerji ile şekillendirmeye devam ediyor

Gelinlik 2Gelinlik provası ücreti ne kadar olacak? Bu sorunun cevabı şu an için net değil. Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhittin Köksal, önümüzdeki günlerde bu konuda bir çerçeve oluşturmayı planladıklarını söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi