Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta, gündemden düşmüyor. Dört gelin ve kaynananın takım halinde yarıştığı programda sular durulmuyor. Büyük bir izleyci kitlesi olan programda beklenmedik gelişmeler peş peşe meydana geliyor. 

Progrmın sevilen yarışmacıları olan Merve Adalı ve Derya Adalı, bu hafta programda yer almadı. Geçen hafta programı 2. olan gelin kaynananın bu hafta programda yer almaması akıllara "diskalifiye" iddilarını getirdi. Peki, Peki, Gelinim Mutfakta'nın başarılı gelini Merve Adalı nerede? Merve Adalı neden Diskalifiye Edildi? Merve Adalı Neden Yok? İşte tüm merak edilenler...

Merve Adalı ile kaynanası Derya, 3 Nisan 2023 tarihinde ilk defa yarışmacı gelin olarak programa dahil oldu.

Merve Adalı ve kaynanası Derya, yarışmada zaman zaman kavga etseler de bu zaman kadar her iki yarışmacı da yarışmada tutunmayı başardılar.

NURSEL AÇIKLADI

Gelinim Mutfakta Merve Neden Diskalifiye Edildi diye soranlar için Merve ve kaynanası Derya yapılmaması gereken davranışı yaptıkları için diskalifiye edilmiştir.

57-3

Gelinim Mutfakta Merve Adalı Neden Yok
Merve Adalı ile kaynanası Derya yarışmadan diskalifiye edildikleri için 1 Mayıs Pazartesi günü yarışmada katılmadılar. Kısaca Merve diskalifiye edildiği için yarışmada yok.

DİSKALİFİYE NEDENLERİ
Yarışma şartlarını ihlal etmek
Yarışma da kavga etmek
Genel ahlaka aykırı davranmak
Yarışma hakkında dışarı bilgi vermek
Stüdyoya telefon girdirmek
Hakaret ve Küfür etmek
Din, dil ırk meselelerine atıfta bulunma
Hırsızlık
Yayınlanmamış bölümler hakkında açıklama yapmak
Yemeğin tadımını aynı kaşıkla yapmak
Bu ihlallerden birini ya da bir kaçını yapan yarışmacılar, otomatikman diskalifiye edilmektedir.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.