Televizyon ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Gelinim Mutfakta gündemden düşmüyor. Haftalardır programda olan kayınvalide Türkan Tekin’in görüntüleri ortaya çıktı. Programın çekildiği stüdyonun yakınındaki çöp kutusuna giden Türkan Tekin’i bir gelin adayı korkuttu. Siyah bir poşetle üstünü örten gelin adayı Türken Tekin geldiğinde ses çıkararak ayağa kalktı. Beklenmedik bir şakayla karşılaşan Türkan Tekin, korktu ve bayıldı. Sokak kameralarına yansıyan görüntülerde Türkan Tekin 10 dakika boyunca yerde kaldı. 

KİM KORKUTTU?

Türkan Tekin’i korkutan kişinin programdaki rakip bir gelinin olduğu ortaya çıktı. Kamera kayıtlarına göre, Tekin’i korkutan kişinin Özlem olduğu belli oldu. Kendini savunan Özlem, “Benim hedefimde kaynanalar yoktu. Kızlar vardı. Bu şakayı Gülşah’a yapmak istemiştim. Ben çöpün kenarından çıkınca Türkan teyzenin korkup yere düşmesi bir oldu. Ben de korktum kaçtım” dedi. 

Özlem’in kaynanası Nurten de gelinini savundu. Nurten, “Türkan rol yapıyor. 10 dakika bayılacak bir durum yok” diye konuştu. 

Türkan Tekin ise “Evet rol yaptım. Dün Merve’ye sinirlenmiştim. Üzülsün istedim” dedi. 

Haber Merkezi

 
 

Editör: Nisa K.