Televizyon ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Gelinim Mutfakta gündemden düşmüyor. Haftalardır programda olan kayınvalide Türkan Tekin’in dün görüntüleri ortaya çıkmıştı. Programın çekildiği stüdyonun yakınındaki çöp kutusuna giden Türkan Tekin’i gelin adayı Özlem Argün korkutmuştu. Siyah bir poşetle üstünü örten Özlem Argün, Türken Tekin geldiğinde ses çıkararak ayağa kalkmıştı. Beklenmedik bir şakayla karşılaşan Türkan Tekin ise korkup bayılmıştı. Sokak kameralarına yansıyan görüntülerde Türkan Tekin 10 dakika boyunca yerde kalmıştı. 

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Türkan, “Geçen günlerde Özlem yanıma geldi. ‘Merve’yi korkutalım’ dedi ve bu olayı söyledi. Beni kabinde kıstırdı. Ben de Merve’yi üzmek istedim ama kullanılmış hissediyorum” demişti. 

İddiaların ardından Özlem ise kendini savunmuştu. Özlem, “Benim hedefimde kaynanalar yoktu. Kızlar vardı. Bu şakayı Gülşah’a yapmak istemiştim. Ben çöpün kenarından çıkınca Türkan teyzenin korkup yere düşmesi bir oldu. Ben de korktum kaçtım” diye konuşmuştu. 

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

Bugün ise programda bir ses kaydı dinletildi. Ses kaydında Özlem ve Türkan’ın program çıkışındaki konuşmaları ortaya çıktı. Ses kaydında Özlem, “Türkan teyze sen dün planımızı  niye itiraf ettin? Hemen patlattın bizi. Ben oraları keşfetmişim araştırmışım. Sana anlatmışım sen gidip yanlış açıdan bayıldın. Hem de ben daha zıplamadan sen kendini yere attın. Yapay olduğu belli oldu. Seninle yola çıkılmaz” dedi. Ses kaydının ardından Özlem, “Türkan teyzeye baktım çok üzgündü. Biz de ‘Böyle bir şey yapılım’ dedik” ifadelerini kullandı. 

Haber Merkezi