Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki sunucusu Nursel Ergin oldu. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmanın konuk sunucusu Nursel Ergin hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki ama Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında, instagram adresi nedir?

Gelinim Mutfakta bu hafta Nursel Ergin sunumuyla ekrana geliyor. Kanal D’nin hafta içi her gün ekrana gelen, fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.

Gündüz kuşağına renk katan hem eğlendiren hem kazandıran yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni bölümleri ile hafta içi her gün 13.00’da Kanal D’de…

Nursel Ergin (2)

Nursel Ergin kimdir?

Nursel Ergin 41 yaşındadır. 

Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980'de İstanbul'da doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü Çınar adında bir kızı oldu. Sosyal medyada sık sık merak edilen Bengü Çınar'ın babasının ismi basınla paylaşılmadı.

Nursel Ergin, "Var mısın Yok musun?" adlı yarışmayla tanınmıştır. Bu yarışma sayesinde hem samimiyeti hem içtenliği hem de esprili kişiliğiyle seyircilerin gönlünü kazanmış ve hayat hikayesiyle derinden etkilemiştir.

Nursel Ergin (1)

Nursel Ergin yarışmanın ardından Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat vermiştir. Diziden sonra, Mutfağım adlı yemek programıyla seyircilerle buluştu. Yemek programlarıyla dikkat çeken Nursel Ergin, 2015 yılında Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.

Nursel Ergin'in eşi Murat Akyer olarak biliniyor.

Editör: Hüseyin Çözen