Televizyon ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Gelinim Mutfakta gündemden düşmüyor. Haftalardır birlikte yarışan kayınvalide Türkan ve gelini Merve arasında beklenmedik olaylar meydana geldi. Haftalardır birbiriyle tartışan gelin kaynana arasında dudak uçuklatan gelişmeler oluştu. 

Programda sık sık ağlayan ve sesiz sakin gözüken kayınvalide Türkan Tekin’in konuşmaları ortaya çıktı. Türkan Tekin’in gelini Merve yerine mahallesindeki Nesrin ile programa katılmak istediği gün yüzüne çıktı. Türkan Tekin’in Nesrine yazdığı mesajlar ifşa oldu. Türkan Tekin mesajında şunları söylemiş:

“Nesrin, gelinim Merve bu işi beceremiyor. Büyük ihtimalle programdan eleneceğiz. Ben Merve ile değil senle birlikte yarışmak istiyorum. Seni, benim küçük oğlumla nişanlı diye tanıtırız. Bir iki fotoğraf çekinirsiniz, kimse nişanlı olmadığınızı anlamaz. Olur biter.”
Nesrin’in konuşmaları gelin Merve’ye atmasının ardından Merve mesajları ifşaladı. Başta mesajları kabul etmeyen Türkan Tekin, “Ben Nesrin diye birini tanımıyorum. O benim amcamın oğlu. Şifreli konuştuk” dedi. 

Nesrin’in programa bağlanıp mesajlaşmaları doğruladı. Nesrin, “Türkan teyzeyi uzun zamandır tanıyorum. Bana bu mesajları attı ama ben kimsenin hakkına giremem. Ayrıca Türkan Tekin yıllardır bana Merve’yi çekiştirir” diye konuştu. 

Türkan Tekin ise telefon bağlantısından sonra dediklerini itiraf etti. Türkan Tekin, “Merve kızım yorumlardan moral bozuluyor ve yemekleri kötü yapıyorsun. Bir de onunla deneriz diye düşündüm” dedi. Peki Türkan Tekin’in yarışmak istediği Nesrin kimdir?

KİM?
Nesrin, Türkan Tekin’in mahallesinde kuaför. Nesrin’in sevgilisinin ve nişanlısının olmadığı biliniyor. Hatta Türkan Tekin, “Ben Nesrin’i küçük oğluma yakıştırıyordum ama bu olaylardan sonra istemiyorum” demişti. 

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.