Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta tüm hızıyla sürüyor. Programda yıldızı parlayan isimler arasında yer alan  Melike Denktaş'ın özel hayatı merak ediliyor. Arama motorlarında, "Gelinim Mutfakta Melike Denktaş kimdir? Melike Denktaş nereli, kaç yaşında? Melike Denktaş'ın kaç çocuğu var" soruları aratılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Melike Denktaş kimdir? Melike Denktaş nereli, kaç yaşında? Melike Denktaş'ın kaç çocuğu var? İşte tüm merak edilenler...

13-124

Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında yer alan Melike'nin hayatı merak konusu oldu. Melike Denktaş, 1995 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. 28 yaşında olan yarışmacı 10 yıllık evli ve iki çocuk annesidir. Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sezonunda yer alan Melike Denktaş, 2009 senesinde ünlü şarkıcı Fatih Ürek'in Gelinim Mutfakta yarışmasını sunduğu dönemde de programa katılmıştır. İddialı yarışmacı bugüne kadar yarışmadan 10 çeyrek ve 10 bilezik kazanmıştır.

Gelinim Mutfakta hafta içi her gün 13.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Yeni sezona iddialı başlayan program yeni sezon yarışmacılarıyla dikkat çekiyor. Nursel Ergin'in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonunda Elif Akçam, Tuğba Erurul, Melike Denktaş ve Elanur Şeker yarışmacıları yer almaktadır.

12-129

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında, gelinler yemek yapıyor, kayınvalideler ise puanlıyor. Gelinlerin yaptığı yemekler gün kimin yaptığı belli olmayacak şekilde kayınvalidelere sunuluyor. Bu sayede hangi yemek, hangi gelinin? kimse bilmiyor. Gün sonunda en yüksek puanı alan gelin çeyrek altının sahibi oluyor. Haftanın son günü ise hafta içinde kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelin bileziklerin sahibi oluyor.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.