Kanal D'nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta da sular durulmuyor. Bugün yayınlanan bölümde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Programın deneyimli yarışmacıları arasında yer alan Elif Akçam ve kaynanası Çiğdem sevenlerine kötü bir haber verdi. Haftanın eleneni açıklanmadan önce söz alan Elif Akçam, "Biz çekilmek istiyoruz" dedi ve ağladı. Elif Akçam'ın açıklamalarının ardından kararının sebebi araştırılmaya başlandı. Peki, Gelinim Mutfakta Elif Akçam kimdir? Elif Akçam neden programdan çekildi? Elif Akçam nereli, kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

14-119

Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında yer alan Elif'in hayatı merak konusu oldu. Elif Akçam, sağlık sektöründe çalışmasının yanı sıra sosyal medyaya içerikler üretmektedir. Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sezonunda yer alan Elif Akçam, 2009 senesinde ünlü şarkıcı Fatih Ürek'in Gelinim Mutfakta yarışmasını sunduğu dönemde de programa katılmıştır.

ELİF AKÇAM NEDEN PROGRAMDAN ÇEKİLDİ?

Son bölümde açıklama yapan Akçam, "Çocuğum için ayrılmam gerekiyor. Programın saatleri bana uymuyor. Üzülerek çekilme kararı aldık" dedi.

16-118

Gelinim Mutfakta hafta içi her gün 13.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Yeni sezona iddialı başlayan program yeni sezon yarışmacılarıyla dikkat çekiyor. Nursel Ergin'in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonunda Elif Akçam, Tuğba Erurul, Melike Denktaş ve Esra yarışmacıları yer almaktadır.

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında, gelinler yemek yapıyor, kayınvalideler ise puanlıyor. Gelinlerin yaptığı yemekler gün kimin yaptığı belli olmayacak şekilde kayınvalidelere sunuluyor. Bu sayede hangi yemek, hangi gelinin? kimse bilmiyor. Gün sonunda en yüksek puanı alan gelin çeyrek altının sahibi oluyor. Haftanın son günü ise hafta içinde kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelin bileziklerin sahibi oluyor.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.