Trendyol Süper Lig’in 7. haftası sona erdi. Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında aldığı galibiyetle 21 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü. Haftanın en dikkat çekici maçlarında Trabzonspor, Karagümrük karşısında 4-3 kazanarak taraftarlarına nefes kesen bir zafer yaşatırken, Beşiktaş ve Fenerbahçe de haftayı üçer puanla kapattı.

GALATASARAY TARİHİNİN EN İYİ BAŞLANGICINI YAPTI

GALATASARAY TARİHİNİN EN İYİ BAŞLANGICINI YAPTI

Haftanın açılış maçında Galatasaray, Alanyaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, Süper Lig tarihinde ilk kez 7’de 7 yaparak kulüp tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza attı. Aslan, topladığı 21 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

A W548467 02

FENERBAHÇE 2 HAFTA SONRA GALİBİYETLE BULUŞTU

Kadıköy’de Antalyaspor’u konuk eden Fenerbahçe, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertliler, ligde iki maç aradan sonra üç puan almayı başardı ve puanını 15’e yükselterek zirve yarışında nefes aldı.

FIFA The Best 2025’te yılın en iyisi Dembele oldu
FIFA The Best 2025’te yılın en iyisi Dembele oldu
İçeriği Görüntüle

A W548467 03

BEŞİKTAŞ EVİNDE SERİYİ SÜRDÜ

Siyah-beyazlılar, erteleme maçında farklı mağlup ettiği Kayserispor’un ardından bu hafta da Kocaelispor’u 3-1 yenerek serisini sürdürdü. Beşiktaş, evinde oynadığı üç maçın üçünü de kazanarak taraftarlarını sevindirdi.

A W548467 04

TRABZONSPOR’DAN GOL DOLU GALİBİYET

Haftanın en gollü karşılaşması İstanbul’da oynandı. Fatih Karagümrük ile Trabzonspor arasında oynanan mücadelede tam 7 gol kaydedildi. Bordo-mavililer, rakibini 4-3 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı.

Turkceli Süper Lig

7. HAFTANIN SONUÇLARI

  • Alanyaspor - Galatasaray: 0-1
  • Gaziantep FK - Samsunspor: 2-2
  • Eyüpspor - Göztepe: 0-0
  • Fatih Karagümrük - Trabzonspor: 3-4
  • Çaykur Rizespor - Kasımpaşa: 1-2
  • Konyaspor - Başakşehir: 2-1
  • Fenerbahçe - Antalyaspor: 2-0
  • Kayserispor - Gençlerbirliği: 1-1
  • Beşiktaş - Kocaelispor: 3-1

Kaynak: İHA