Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün akşam oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Icardi'nin penaltı beklediği pozisyon hakkında konuşan Özbek, Ali Koç'a ağır sözler sarf etti.

Beşiktaş, Kadıköy’de son 7 lig maçında 7 kırmızı kart gördü! Beşiktaş, Kadıköy’de son 7 lig maçında 7 kırmızı kart gördü!

dursun özbek-1

"DJIKU ICARDI'YE SAĞ KROŞE VURDU"

''Dünkü penaltı pozisyonunda Djiku özellikle Icardi'ye sağ kroşe vurdu. Futbolun içinde bunların olmaması lazım. Bu hareketin cezalandırılması lazımdı. Dün şöyle bir hassasiyet ortaya çıktı. Böyle açık bir pozisyonu hakem görmeyebilir ama VAR'ın devreye girmesi gerekirdi.

Ben de büyük destek verdim VAR'ın Türkiye'ye gelmesi için. Soru işareti olan kısım şu; Maç 26 kamerayla çekiliyor. 26 kameranın hepsi VAR'a gitti mi? Gittiyse bir problem. Bana göre hareket çok net.''

Icardi 2

''GÖRÜNTÜLERİN TAMAMI VAR'A GÖNDERİLMEDİ''

''Şöyle bir dedikodu dolaşıyor; görüntülerin tamamı VAR'a gönderilmedi. Oradakiler de pozisyonu tam süzemediler. İkinci iddia görüntüler yayıncı kuruluştan seçilerek VAR'a gönderiliyorsa o zaman tuzun koktuğu yerdeyiz.''

ali-dursun1

"BU SADECE GALATASARAY'IN PROBLEMİ DEĞİL"

''Tüm yetkililere çağrı yapıyorum; Olay tüm detayıyla incelensin. 2024'e girerken bu tip pozisyonların peşinde koşmaktan yorulduk. Bu sadece Galatasaray'ın problemi değil. Genel bir problem. Bu şekilde VAR'ın daha iyi şekilde çalışması için görüntülerin tamamının kendilerine verilmesi lazım.''

ali-dursun

DURSUN ÖZBEK'TEN ALİ KOÇ'A AĞIR SÖZLER

''Demin Djiku bir kroşe attı dedim Icardi'ye. Tabii geçmişte bazı paydaşların "onu tokatlayın" çağrıları vardı. Djiku tam anlamamış heralde, o da saha içinde bunu uygulamaya kalktı."

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçının hakemi belli oldu! Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçının hakemi belli oldu!

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman?