Ünlü avukat Feyza Altun, kendisi hakkında çıkan haberlere sosyal medya üzerinden sert bir şekilde cevap verdi. Gazeteci Emre Erciş'in iddialarına karşı açıklamalarda bulunan Altun, cezaevinden ona buna rüşvetle uydurulan iddialarla operasyon çekilmeye çalışıldığını belirtti. Altun, cevabını savcılık ve tazminat davasında vereceğini ifade ederken, bu sürecin başladığını ve birçok kişinin canının yanacağını iddia etti.

Emre Ercis (5)

Oğuzhan Uğur'un Avukatı konuştu! Oğuzhan Uğur'un Avukatı konuştu!

Doğadaki şifa, "Karahandiba" Doğadaki şifa, "Karahandiba"

Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, Altun şu ifadeleri kullandı: "Hala cezaevinden ona buna rüşvetle uydurmasyon iddialarla operasyon çekmeye çalışanlara cevap vermiyorum. Etkileşim hiç vermeyeceğim. Cevabı savcılık ve tazminat davasında vereceğim. Bugün işlemler başladı. Çok kişinin canı yanacak. Hukuk ile konuşacağız. Hadi mübarek olsun. Tazminatla ne yapacağımızı konuşuruz, ben siteyi rakıya götürmeyi düşünüyorum ne dersiniz?"

Emre Ercis (2)

Emre Erciş kimdir? Gazeteci Emre Erciş Emre Erciş kimdir? Gazeteci Emre Erciş

Altun, iddiaların mesnetsiz olduğunu savunarak, "Benim iddia ettiğim şeylerin mesneti var ve benim hakkımdakilerin mesneti yoksa dava açarım. Aradaki fark o. Kimse beni naylon faturacılarla bir senede 200 milyonluk arabaya binenlerle bir tutmasın. Zaten hem savcılık hem mahkeme buna karar verecek" dedi.

Feyza Altun (2)

Gazeteci Emre Erciş'in iddiaları arasında yer alan Feyza Altun'un maddi durumu ve takılarıyla ilgili sorgulamalarına da yanıt veren Altun, "Ya arkadaşlar valla bana etkileşim verdirmeyin ya. Çalışmayıp çocuk emzirdiğim, kanser başlangıcından çok sıkıntılı zamanlar geçirip para kazanmadığım zamanları vergi kaçırmışım gibi algıyla yönetmeye çalışanlara nolur bana cevap verdirmeyin. Zaten ben cevap vereyim diye yapıyorlar" şeklinde konuştu.

Feyza Altun (1)

Feyza Altun, iddianame ve tazminat kararlarını paylaşacağını sözlerine ekleyerek, hukuki sürecin sonucunda gerçeğin ortaya çıkacağını ifade etti. Gazeteci Emre Erciş'in ise Altun'a yönelik iddialarıyla ilgili şimdilik herhangi bir açıklama yapmış değil.

Kaynak: Haber Merkezi