Fethi Kamışlı, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Fethi Kamışlı kimdir? Fethi Kamışlı nereli, kaç yaşında? Fethi Kamışlı ne mezunu? Fethi Kamışlı, Sabancı'nın nesi? Fethi Kamışlı ne iş yapıyor" sorularına yanıt arıyor. Peki, Fethi Kamışlı kimdir? Fethi Kamışlı nereli, kaç yaşında? Fethi Kamışlı ne mezunu? Fethi Kamışlı, Sabancı'nın nesi? Fethi Kamışlı ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Ebru Ceylan kimdir, evli mi, çocuğu var mı? Ebru Ceylan kimdir, evli mi, çocuğu var mı?

Fethi Kamışlı

FETHİ KAMIŞLI KİMDİR?

Fatih Kamışlı, Emine Sabancı Kamışlı ve Erhan Kamışlı'nın oğludur. Fatih Kamışlı, Ali Sabancı'nın yeğenidir. Profesyonel iş hayatına BMO Real Estate Partners’da Kıdemli İş Analisti olarak başladı. Ardından A Capital Real Estate şirketinde Ticari Gayrimenkul Direktörü olarak çalıştı. Son 8 senedir kendi menkul ve gayrimenkul portföy yönetimine ek olarak 5 kıtada iştiraki olan teknoloji yatırımları bulunan Fethi Sabancı Kamışlı, halen 2018 yılında Kurucu Ortak olarak yer aldığı Esas Ventures’daki görevini sürdürüyor.  Esas Holding’in de ortaklarından olan Fethi Sabancı Kamışlı, iyi derece İngilizce ve Fransızca biliyor.

Fethi Kamışlı'nın sevgilisi kim?

Fethi Kamışlı 2

FETHİ KAMIŞLI NERELİ?

Fethi Kamışlı, anne ve baba tarafından Adanalıdır. 

Fethi Kamışlı 3

FETHİ KAMIŞLI KAÇ YAŞINDA?

Fethi Kamışlı, 1991 yılında doğmuştur. Kamışlı, 33 yaşındadır. 

Fethi 7

FETHİ KAMIŞLI NE MEZUNU?

Fethi Sabancı Kamışlı, 2010 yılında Saint Benoit Fransız Lisesi’nden ve 2014 yılında Tufts Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olduktan sonra, London School of Business and Finance’de Kurumsal Finans Sertifika Programı’nı tamamladı. Henüz lise eğitimi devam ederken Citi Bank Londra’da Varlık Yönetimi bölümünde staj yaptı. 

Kaan Ali Sabancı'nın sevgilisi kim? Kaan Ali Sabancı'nın sevgilisi kim?

FETHİ KAMIŞLI SABANCILARIN  NEYİ?

Fethi Kamışlı'nın annesi Emine Sabancı'dır. 

Fethi 6

Fethi 4

Kaynak: Haber Merkezi