ATV ekranlarında her Pazartesi akşamı yayınlanana Safir dizisi gündemden düşmüyor. Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda; İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur ve Can Remzi Ergen bulunuyor. Safir dizisinin sevilen karakterleri Feraye ve Yaman'ın ilişkişsi izleyiciler tarafından merak edilyor. Peki, Feraye ve Yaman barışacak mı? Safir dizisinde neler olacak? İşte tüm merak edilenler...

feryam

FERAYE VE YAMAN BARIŞACAK MI?

'' Saklı kalan bir aşk hikayesi''

Safir dizinin tanıtım afişinde yer alan, '' Saklı kalan bir aşk hikayesi'' cümlesi dizinin geleceğine dair ipuçları veriyor.

Kızılcık Şerbeti 62. bölüm fragman yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 62. bölüm fragman yayınlandı mı?

feryam1

Feraye'nin ilerde Yaman ile tekrar bir araya geleceği ve bu aşkı gizli bir şekilde yaşamaya devam edecekleri tahmin edilmekte.

atfer

Ateş'in Feraye ve Yaman ilişkisini öğrenmesi büyük bir olay yaratacak. Daha önceki sahenlerede Ateş karakterini kontrolcü ve yalandan haz etmeyen bir kişi olduğu aktarılmıştı.

safir dizi

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar