Fenrbahçe'nin başkanı Ali Koç Fenerbahçe stadının yeni ismi konusunda açıklamalarda bulundu. Peki, Fenerbahçe stadının ismi değişti mi? Fenerbahçe’nin stadının yeni ismi ne oldu? İşte detaylar...

Ekran Resmi 2023-09-08 13.39.22Fenerbahçe Atatürk Stadyumu önerisi, 1907 Fenerbahçe Derneği’nin 30. kuruluş yıldönümü töreninde dernek başkanı Rıfat Perahya’nın önerisiyle gündeme gelmişti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin adının Atatürk Stadı olması için çalışmalar son aşamaya geldi.
Cumhuriyetin 100. yılında Fenerbahçe camiasına Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu’nun adını Atatürk Stadyumu olarak hediye etmek için aylardır uğraşan Başkan Ali Koç, önemli bir adımı daha attı.

Ekran Resmi 2023-09-08 13.39.28
Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, Saracoğlu Ailesi ile yaptığı görüşmenin ardından onaylarını alarak projeyi netleştirdi. Başkan Koç daha önce yaptığı açıklamada "Stat ismi yönetim kararıyla değişir. Biz de bunu yaparız. Talebin sonuna kadar arkasındayız" demişti.

Ekran Resmi 2023-09-08 13.43.53Ali Koç bugün yaptığı çağrıda Genel Kurul üyelerine seslendi:

Türkiye - Japonya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye - Japonya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

''Tüzük değişikliği ile beraber yıllardır taraftarımızın talebi olan stadımızın Atamızın ismini taşıması konusunu Genel Kurulumuzun onayına sunacağız. Sizlerden onay alındığı takdirde stat isim değişikliği için gereken izin sürecini devletimiz nezdinde başlatacağız.''

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar