Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray kendi sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlamış ve 3-0'lık skorla yenerek şampiyonluk coşkusunu arttırmıştı. Mücadeleyi birçok Galatasaraylı efsane isim izlemeye gelirken, Fatih Terim de tribündeki yerini almıştı. Tecrübeli teknik adam ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç mücadeleyi aynı yerden izlediler.

OLAY PAYLAŞIM

Bu görüntüler gündem yaratırken, gün içerisinde Fatih Terim'in sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım büyük yankı uyandırdı.

'MEKANIN SAHİBİ' ŞARKISIYLA

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından Ali Koç ile birlikte Galatasaray-Fenerbahçe maçını izledikleri görüntüyü paylaştı. Terim paylaşımına 'Mekanın sahibi' şarkısını eklediği görüldü. Tecrübeli teknik adam paylaşımı kısa süre içinde kaldırdı. Bu paylaşımı Galatasaraylı taraftarlar kısa sürede gündeme taşıdı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Gerçek durum ise sonradan anlaşıldı. Gelen bilgilere göre; Fatih Terim'in sosyal medya hesabı hacklendi. Hacklenme problemi anlaşılır anlaşılmaz ise yapılan paylaşım kaldırıldı.

FATİH TERİM'DEN İLK AÇIKLAMA

Konuyla ilgili kısa süre içerisinde Fatih Terim'den açıklama geldi. Terim yine sosyal medya hesabı üzerinden, "Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, hesabımdan kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur. Kısa sürede fark edilen bu paylaşım kaldırıldıktan sonra hesabım yeniden kontrol altına alınmıştır. Söz konusu paylaşıma itibar edilmemesini rica ederim." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.