Acun Ilıcalı Gazeteci Cüneyt Özdemir'in sorduğu soruları içtenlikle yanıtlayan Ilıcalı, Panathinaikos'un yeni teknik direktörü olarak Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim'in atanmasında rol oynadığını açıkladı.

Fatih Terim Takım

Özdemir, "Fatih Terim'in Panathinaikos Teknik Direktörü olmasıyla ilgili sizin bir aracılığınız var mı?" sorusunu sorduğunda, Acun Ilıcalı şu şekilde cevapladı: "Panathinaikos başkanı Giannis Alafouzos benim samimi dostum. Onun TV kanalı Skai TV’de program yapıyorum, dostluğumuz oradan geliyor. Onlarla sık sık futbol sohbeti de yapıyoruz. Bildiğiniz gibi, benim de İngiltere'de bir futbol takımım var. Giannis Alafouzos bana sordu, listemde 2 Portekizli antrenör ve bir de Fatih Terim var. Sen hangisini önerirsin, nasıl olur diye. Ben de Fatih Terim'in Galatasaray, milli takım ve İtalya günlerinden bahsettim. Bu konuşma sonucunda Başkan Türkiye'ye gelip Fatih Terim ile görüştü. Görüşme olumlu geçince anlaştılar."

GSYİAD Yılın Sporcusu ödül töreni yapıldı GSYİAD Yılın Sporcusu ödül töreni yapıldı

t25_acun-ilicali-bir-kulup-da-812

Bu gelişme, Türk futbolunun önemli isimlerinden Fatih Terim'in uluslararası bir arenada daha etkili rol alacağı bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Panathinaikos taraftarları, Terim'in liderliğinde takımlarına getireceği tecrübe ve başarıyla heyecanlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi