Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Neo Nazi terörü, insanlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit etmektedir'' Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Neo Nazi terörü, insanlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit etmektedir''

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek belediye başkanlığı seçimine sayılı günler kaldı. Yerel yönetim seçimleri için geri sayım başlamışken, AK Parti'nin belediye başkan adaylarının kimler olacağı merak ediliyor.

Seçim günü-1

CHP'nin yıllar sonra kazandığı İstanbul Bükşehir Belediyesi'nin yeni dönem başkan adayı merak ediliyor. Adayların hangi isimler olacağı merak edilirken Gazeteci Fatih Portakal önemli bir kulis paylaştı. Altaylı, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayının kim olacağını duyurdu. 

seçim günü

İŞİTE O İSİM!

Portakal, "AK Parti'nin İstanbul adayı Ali Yerlikaya. Yüzde 90. Ali Bey istemiyor ama gönülsüz. Ancak emir demiri keser. Ankara'da Turgut Altınok kesin gibi. Eski Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu İzmir'den aday gösterilecek. Kendisi bir önceki dönemde İzmir'den milletvekiliydi. Ancak CHP'nin adayı Tunç Soyer olursa başka bir aday çıkartacaklar" dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi