Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların eylül ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki eylül ayında akrep burcunu neler bekliyorAkrep burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte akrep burcunu eylül ayında bekleyenler...

EYLÜL AYINDA AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketiyle birlikte genişleyen iş çevreniz ve imkanlarınız, duygusal ilişkileriniz mercek altına alınabilir. Kurduğunuz ortaklıkların alt yapısı, insanlara güvenebilmenin önemi ve sonuçları hakkında çıkarımlar yapabilirsiniz. Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay size yaptığınız işlerin bir dönüşü olarak yeni bir çevre getirebilir. 29 Eylül’de gerçekleşecek Koç dolunayı ile birlikte güçlü ve sizi olduğunuzdan daha iyi bir yere taşıyacak bir iradeniz olduğunu görebilirsiniz. Bunu her seferinde yerinizi korumak için kullandınız ancak şimdi koşullar değişiyor. Gergin olmaya takılmak yerine bu değişime ayak uydurun.

2024 Mayıs ayı balık burcu yorumu! Mayıs ayında balık burcunu ne bekliyor? 2024 Mayıs ayı balık burcu yorumu! Mayıs ayında balık burcunu ne bekliyor?

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.