Patronlar Dünyası'nın özel haberine göre, ünlü doktor Bülent Cihantimur'un oğlu 16 yaşındaki Timur Cihantimur, Kemerburgaz'da meydana gelen trajik trafik kazasında 5 kişiye çarptı ve bir kişinin hayatına mal oldu. Haberin ardından anne Eylem Tok ile birlikte olay yerinden kaçış anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

15.08.50 22Ea6Eda

Kazanın yaşandığı cuma akşamı saat 20.00 sularında, anne ve oğul, İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, çiftin pasaport kontrolünden son derece rahat tavırlarla geçtikleri ve birbirleriyle sohbet edip güldükleri görülüyor.

15.08.50 9714E812

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, kazanın ardından olay yerine gelen anne Eylem Tok'un aracıyla kaçan Timur Cihantimur'un yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Ancak, çift, Mısır'a kaçarak izlerini kaybettirdi. İncelemeler sonucunda, anne ve oğulun, İstanbul Hava Limanı'na giderek buradan Mısır'a uçtukları belirlendi. Saat 03.00 sıralarında Mısır'a ulaşan şüpheli şahısların, olayın üzerinden kısa bir süre sonra ülkeden ayrıldığı tespit edildi.

Bıçaklanan adam ölmeden önce katilini söyledi Bıçaklanan adam ölmeden önce katilini söyledi

15.08.49 0Ef13691

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili olarak yürütülen tahkikat işlemlerinin devam ettiğini belirtti. Timur Cihantimur'un ehliyetsiz bir şekilde karıştığı kaza sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısı ve yaralananların durumuyla ilgili detaylı bilgilerin inceleme sonrasında kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi