Eyüpsultan'da gerçekleşen ve genç bir yaşamın sona ermesine neden olan trajik kazanın ardından kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, ABD'de görüntülendi. Kazadan sonra Mısır'a kaçan ve daha sonra ABD'ye giden anne-oğul, New York'ta taksiye binerken objektiflere yakalandı. Ancak, bu görüntüler tepki çekti.

0X0 Canavar Anne Eylem Tok Ve Katil Oglu Timur Cihantimur Abdde Goruntulendi Tepki Ceken Gulumseme 1710390833761

Yeni Rektörler göreve başladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama kararları: Yeni Rektörler göreve başladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama kararları:

Timur Cihantimur'un araç kullanırken ehliyetsiz olduğu ve bir cana mal olan kazada rol aldığı biliniyor. İstanbul'da yaşanan bu trajik olayın ardından kaçan anne-oğul, yasal süreçlerden kaçmak için yurt dışına gitmişti. Ancak, ABD Adalet Bakanlığı ile yapılan işbirliği sonucunda kırmızı bültenle yakalama kararı çıkartıldı.

0X0 Canavar Anne Eylem Tok Ve Katil Oglu Timur Cihantimur Abdde Goruntulendi Tepki Ceken Gulumseme 1710390832154

Gazetemiz, New York'un en ünlü caddelerinden birinde çekilen fotoğrafları ele geçirdi. Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un taksiye binerken gülümsemeleri, toplumda büyük bir infiale yol açtı. Kazadan sonra sergilenen bu tavır, kamuoyunda adalet talebini daha da güçlendirdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili açıklamasında, "ABD Adalet Bakanlığı'ndan yanıt geldi, belgeleri tamamladık, gönderdik" dedi. Hukuki süreçlerin hızla ilerlediği bu dönemde, toplumun da duyarlılığı artıyor ve adaletin yerini bulması için daha fazla baskı oluşuyor.

0X0 Canavar Anne Eylem Tok Ve Katil Oglu Timur Cihantimur Abdde Goruntulendi Tepki Ceken Gulumseme 1710390826742

Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybetmesine neden olan bu trajik olayın sorumlularının adalet önünde hesap vermesi için kamuoyu ve yetkililerin takibi sürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi