Exxen, 14 günlük ücretsiz kampanyasını duyurdu. Yeni kayıt yaptıran kullanıcılar belirlenen tarihlerde Avrupa Kupası karşılaşmalarını ücretsiz izleyebilecek. Galatasaray - Bayern Münih maçını ücretsiz izlemek isteyen futbolseverler araştırma yapıyor. Arama motorlarında, '' Galatasaray - Bayern Münih maçı Exxen'de üxretsiz mi? Exxen'e ücretsiz üye nasıl olunur? Exxen üyelik paketleri ne kadar? Exxen'de tek maç satın alma var mı?'' soruları aratılıyor. Peki, Galatasaray - Bayern Münih maçı Exxen'de üxretsiz mi? Exxen'e ücretsiz üye nasıl olunur? Exxen üyelik paketleri ne kadar? Exxen'de tek maç satın alma var mı? İşte tüm merak edilenler...

exxen 5

GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI EXXEN’DE ÜCRETSİZ Mİ?

Exxen’den yapılan açıklamada 24 Ekim tarihine kadar yeni üye olan herkese 14 gün boyunca maçları bedava izleme fırsatı yakalayacak. Exxen’e üye olma işlemleri bugün sona erecek. Exxen ücretsiz bedava izleme kampanyasına göre Galatasaray’ın Bayern Münih mücadelesi ücretsiz izlenebilecek.

exxennn

Ayrıca Perşembe günü oynanacak Fenerbahçe ve Beşiktaş Konferans Ligi mücadeleleri de bugün üye olunması durumunda ücretsiz seyredilebilir.

exxen 4

EXXEN ÜCRETSİZ ÜYE NASIL OLUNUR?

Exxen’e üye olmak isteyen kullanıcıların sırasıyla şu adımları takip etmesi gerekiyor. İlk olarak Exxen.com.tr adresine giriş yapan kullanıcılar, yukarıda bulunan ad soyadı bölümü ve mail bölümünü doldurarak “ Şimdi Üye OL 10 Gün Boyunca Bedava İzle” butonunu işaretleyecek.

exxen1234

Hemen ardından mail hesaplarına gelen doğrulama kodu ile üye olmak işlemini tamamlayabilirsiniz. Karşılaırna gelen ekranda Exxenspor seçeneğine tıklayan kullanıcılar buradan reklamlı veya reklamsız bir paket seçimi yaparak ödeme bilgilerini girecek. Ücretsiz deneme kampanyasından yararlanabilmek için kredi kartı bilgilerinin verilmesi gerekiyor.

exxen 1

EXXEN ÜYELİK PAKETLERİ NE KADAR?

Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Kupası ve Konferans Ligi’ni seyretmek isteyenler için Exxenspor aylık ücreti 157,08 TL olarak belirlenmiştir.

Exxenspor paketi satın alanlar Avrupa Kupaları mücadelesinin yanı sıra Hollanda Ligi ve Suudi Arabistan Pro Ligi’ni takip edebiliyor. İşte, güncel Exxen üyelik paketleri;

exxen 56

Normal dijital platform ücreti reklamlı aylık 84,50 TL

Yıllık 70,40 TL x12

Reklamlı Exxen Spor paketi aylık 157 TL

Şevval Ayı Nedir ve Önemi Nedir? Şevval Ayı Nedir ve Önemi Nedir?

Reklamsız Exxen Spor aylık paket 184 TL

exxen 6

EXXEN TEK MAÇ SATIN ALMA VAR MI?

Exxen’de tek maçlık üyelik paketi bulunmuyor. Exxen Spor’da kullanıcılara reklamlı ve reklamsız olarak iki farklı seçenek sunuluyor.

Kullanıcılar aylık veya sezonluk olarak paketleri satın alabiliyor. Son olarak Exxen dijital platformu ücretlerine Ağustos ayında zam gelmişti.

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar