Etimesgut Belediyesi, ilçedeki eğitim kurumlarının güvenli ve modern bir ortamda hizmet verebilmesi için tadilat ve yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, okulların ihtiyaçları dikkate alınarak planlandı.

Etimesgut Okul (6)

Çankaya’da İbrahim Çallı Sergisi açıldı
Çankaya’da İbrahim Çallı Sergisi açıldı
İçeriği Görüntüle

Spor sahaları ve bahçe düzenlemeleri yenilendi

Okullarda voleybol ve halı sahalar düzenlenip saha direkleri, fileleri ve çizgileri yenilendi. Bahçe bordürleri, yürüyüş yolları, kamelya ve banklar yapıldı. Ayrıca bazı bahçelere doğal çim alanlar oluşturuldu, kum havuzları elden geçirildi, tel örgü ve çitler onarıldı.

Etimesgut Okul (4)

İç mekânlarda kapsamlı bakım yapıldı

Sınıflar ve koridorlar boyandı, PVC zeminler yenilendi, alüminyum kapılar tamir edildi. Bazı okullarda bodrum kat WC’ler yenilenerek depoya dönüştürüldü. Dış cephelerde tamirat ve boyama çalışmaları yapıldı, Atatürk büstleri onarıldı, çevre duvarları elden geçirildi.

Etimesgut Okul (2)

Engelli ve güvenlik düzenlemeleri tamamlandı

Çalışmalar kapsamında engelli rampaları, araç giriş rampaları ve güvenlik kulübeleri onarıldı. Her okulun ihtiyacına uygun şekilde yapılan yenilemelerle, öğrencilerin güvenliği ve konforu ön planda tutuldu.

Etimesgut Okul (3)

Başkan Beşikcioğlu: “Eğitim en büyük önceliğimiz”

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, yapılan çalışmaların önemine dikkat çekerek, “Eğitimi her zaman temel önceliğimiz olarak görüyoruz. Okullarımızın eksikliklerini gidermek, öğrencilerimize güvenli bir ortam sunmak için yoğun çaba harcıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı ve çağdaş bir eğitim alması bizim için çok kıymetli. Bu nedenle eğitim alanındaki desteklerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi