Türk Counter-Strike: Global Offensive takımı Eternal Fire, PGL Major Copenhagen 2024 turnuvasına hızlı bir giriş yaptı. Moğolistan temsilcisi The MongolZ ve Brezilya'nın güçlü ekibi paiN Gaming'i yenerek önemli bir başlangıç yaptılar.

Eternal Fire, turnuvanın ilk maçında The MongolZ ile karşılaştı ve rakibini 16-6'lık bir skorla mağlup etti. Takımın tecrübeli isimleri MAJ3R, XANTARES, woxic, Calyx ve Wicadia'dan oluşan kadro, etkileyici bir performans sergileyerek ilk adımlarını sağlam attılar.

G Gjn C B Z X I A A Wi K6

Günün ikinci karşılaşmasında ise Eternal Fire, paiN Gaming'e karşı mücadele verdi ve Anubis haritasında rakibini 13-2'lik bir skorla mağlup etti. Bu zafer, takımın turnuvadaki ikinci galibiyeti oldu ve takımın form grafiği hızla yükselmeye başladı.

Temsilcimiz, bir sonraki maçında Avrupa takımı HEROIC ile karşılaşacak. 18 Mart Pazartesi günü Türkiye saatiyle 17.00'da gerçekleşecek bu karşılaşma, takımın turnuvadaki performansını sürdürebilmesi adına kritik bir öneme sahip. HEROIC karşısında gösterecekleri performans, takımın ilerleyen aşamalardaki başarısını belirleyebilir.

G Iu Vp Q8 Xs A Eikj X

Eternal Fire, PGL Major Copenhagen 2024'teki başarılı performansıyla Türk CS:GO camiasını heyecanlandırmaya devam ediyor. Takımın tecrübeli oyuncuları ve disiplinli oyun tarzı, umut verici bir gelecek vaat ediyor. Takımın turnuvadaki ilerleyişi ve sonuçları, Counter-Strike tutkunlarını heyecanlandırmaya devam edecek.

Erzincan’da yazılım üzerine program düzenlendi Erzincan’da yazılım üzerine program düzenlendi

Sizler de Eternal Fire'ın performansı hakkında düşüncelerinizi paylaşmak için yorum bölümünü kullanabilirsiniz.