Sosyal medyada eşiyle boşandıktan sonra 42 kilo verdiği iddia edilen fotoğrafıyla dikkat çeken Burcu Afra, TV8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuk oldu ve tüm gerçeği açıkladı. Fotoğrafın altında kullanılan ''Eşinden boşandıktan sonra spora başlayıp kilo veren sosyal medya kullanıcısı tartışma yarattı.'' etiketiyle birçok kişi tarafından paylaşılan görüntülerin arkasındaki hikaye, şaşırtıcı detaylar içeriyor.

Burcu Afra

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne personel alımı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne personel alımı

Afra, söz konusu fotoğrafların akrabaları tarafından internet üzerinde paylaşıldığını ve bu durumdan haberi olmadığını belirtti. Kilolu görünen fotoğrafının, kullanmak zorunda olduğu kortizyon ilaçlarından kaynaklanan bir hastalıktan kaynaklandığını ifade etti. Afra, "O kilo değil, ödem. Ben zaten hep 55 kilogramdım" dedi.

Kiloo (2)

Eşiyle boşanma sebebini kilo değil, evlilik sürecinde maruz kaldığı fiziksel şiddet olarak açıklayan Afra, yaşadığı zorlu anıları ve duygusal süreci programa anlattı. İlk kez kameralar karşısına geçen Afra, toplumun yanıltıcı önyargılarına karşı bir duruş sergiledi.

Kiloo (1)

Sosyal medyada hızla yayılan bu hikaye, toplumsal konulara ve duygusal zorluklara karşı farkındalık oluşturmayı amaçlayan bir çıkış noktası haline geldi. Burcu Afra'nın yaşadığı tecrübe, sosyal medyanın sadece yüzeysel bir bakış açısı sunabileceği gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: İrem Akbaş