Esin Gündoğdu, verdiği kilolarla gündem oldu. Son hali şaşkınlık yaratan oyuncunun hayatı merak konusu oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Esin Gündoğdu kimdir? Esin Gündoğdu kaç yaşında, nereli? Esin Gündoğdu ne mezunu? Esin Gündoğdu evli mi? Esin Gündoğdu'nun eşi kimdir? Esin Gündoğdu hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? Esin Gündoğdu nasıl zayıfladı'' sorularını aratıyor. Peki, Esin Gündoğdu kimdir? Esin Gündoğdu kaç yaşında, nereli? Esin Gündoğdu ne mezunu? Esin Gündoğdu evli mi? Esin Gündoğdu'nun eşi kimdir? Esin Gündoğdu hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? Esin Gündoğdu nasıl zayıfladı? İşte tüm merak edilenler...

Esin Gündoğdu Dizileri

ESİN GÜNDOĞDU KİMDİR?

Esin Gündoğdu, 1977 yılında Ankara'da doğdu. İlk oyunculuk deneyimi Avrupa Yakası dizisinde yaptı. Aşk Yeniden adlı dizide Ayfer karakterini canlandırdı. Esin Gündoğdu, Virgül tiyatrоsu ile yıllarca pek çok оyunda rol alan daha sonra 2004 yılında Avrupa Yakası ismindeki komеdi yapımında rol aldı

Avrupa Yakası'ndаn sonra Baba Oluyorum, Olacak O Kadar, Merhaba Hayat gibi tеlеvizyon programı ve dizilеrindе yer alırken kariyerinde ilk kez Recep İvedik 2 filminde aldığı rol sayesinde sinema filminde oynamıştır.

2013 senesinde gelen bir teklifin değerlendiren oyuncu Eskici Bit Pazarı reklam filminde rol almıştır. Kısa film kariyerinde ise Çanta isimli film bulunmaktadır.

Esin Gündoğdu Nasıl Zayıfladı

Soma’da 10 yıldır dinmeyen gözyaşı Soma’da 10 yıldır dinmeyen gözyaşı

ESİN GÜNDOĞDU EVLİ Mİ?

Esin Gündoğdu, Gökhan Ülger ile birlikteydi.

Esin Gündoğdu Sevgiisi

ESİN GÜNDOĞDU NASIL ZAYIFLADI?

Esin Gündoğdu, 5 yıl önce 72 kiloyu diyetle verdiğini açıklamıştı. 8 ay önce gastrit bypass yani zayıflama ameliyatı oluğunu dile getirdi. 

Esin Gündoğdu

Kaynak: Haber Merkezi