Kızıl Goncalar Cüneyd'in babası Vahit kimdir? Kızıl Goncalar Cüneyd'in babası Vahit kimdir?

AK Parti 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Ankara/Pursaklar'dan aday olan Ertuğrul Çetin'in hayatı yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında, ''Ertuğrul Çetin kimdir? Ertuğrul Çetin kaç yaşında, nereli? Ertuğrul Çetin ne mezunu? Ertuğrul Çetin'in eşi kimdir? Ertuğrul Çetin hangi görevlerde bulundu'' soruları aratılıyor. Peki, 'Ertuğrul Çetin kimdir? Ertuğrul Çetin kaç yaşında, nereli? Ertuğrul Çetin ne mezunu? Ertuğrul Çetin'in eşi kimdir? Ertuğrul Çetin hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merak edilenler...

Ertuğrul Çetin Nereli

ERTUĞRUL ÇETİN KİMDİR?

Ertuğrul Çetin, 1975 yılında Ankara Solfasol’da doğdu. İlk ve ortaöğretimini Ankara’da tamamlayan Ertuğrul Çetin, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih- Coğrafya Fakültesinden ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun oldu. 2000-2004 yılları arasında kendi dershanesinin Kurucu Müdürlüğünü yaptı. 2004 yılında Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Ertuğrul Çetin Görevleri

ERTUĞRUL ÇETİN'İN EŞİ KİMDİR?

Ertuğrul Çetin'in eşi Hacer Çetin'dir. Ertuğrul Çetin ve Hacer Çetin'in 3 çocuğu vardır.

Ertuğrul Çetin Kimdir

ERTUĞRUL ÇETİN HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

Ertuğrul Çetin, 2009-2014 yılları arasında AK Parti’den İl Genel Meclisi Üyesi seçildi. İl Genel Meclisi Divan Üyeliği ve AK Parti Grup Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Bu süreç zarfında Çevre Sağlık Komisyonu Başkanı, İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı ve Eğitim Komisyonu Başkan Yardımcılığında bulundu.

2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti Pursaklar Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını yürüten Ertuğrul Çetin, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Pursaklar Belediye Meclis Üyesi seçildi. Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı ve Daimi Başkan Vekilliği yaptı. Ertuğrul Çetin’in çok sayıda kurumda yönetim kurulu üyeliği bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi