Ersan Şen televizyon kanalı kurmak için hazırlıklar başaldığını açıkladı. Peki, Ersan Şen'in televizyon kanalı ne zaman açılacak? Ersan Şen'in televizyon kanalının adı ne olacak? İşte detaylar...

Ersan Şen televizyon kanalı mı kuruyor? 

Akademisyen ve televizyon yorumcusu Ersan Şen televizyon kanalı kurmaya hazırlanıyor. Kuracağı kanalla ilgili detayları gazeteci Sina Koloğlu'na aktaran Şen ''Partilere mesafeli, görüşlere açık'' bir kanal kuracağını belirtti.

Kanalın yüzlerinin kim olacağı konusunda açıklama yapan Ersan Şen ''Ekran yüzleri konusunda isim vermem doğru olmaz, çünkü hali hazırda birçoğu aktif olarak çalışıyor. Onların herhangi bir sıkıntı çekmesini istemeyiz' dedi.

Ekran Resmi 2023-09-08 15.36.18Ersan Şen'in televizyon kanalının adı ne olacak? 

Ersan Şen'in kuracağı kanalın adının ''Ekol TV'' olacağını açıklandı. Kanal fikrinin acele bir kararla alınmadığını belirten Şen ''Ekibimiz ile arkadaşlarımız düşünüp, tasarladığımız hazırlığını yaptığımı bir konu. Benim farklı medya kuruluşlarında çalışan yönetici, sunucu, gazeteci dostum var. Diğer taraftan, kendi çalışma arkadaşlarımla da oturup üzerinde çalıştık. O çalışmalar neticesinde, kanal fikri ortaya çıktı. Daha sonra, profesyonel bir ekip kurmak için kolları sıvadık'' dedi.

Ayakkabı profesörü'nden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel ayakkabı! Ayakkabı profesörü'nden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel ayakkabı!

Günlük akış felsefesi nasıl olacağı konusuna değinen Şen '7/24 haber kuşakları ve tartışma programları yer almayacak. Mehmet Ali Birand’ın 32. Gün programında yaptığı, hepimizin hala izlediği belgesellere benzer işler de olacak. Ayrıca 3. Sayfa haberlerine sınırlama gelecek'. dedi.

Ekran Resmi 2023-09-08 15.36.10Ersan Şen'in televizyon kanalı ne zaman açılacak?

Kanalın 1 Ocak'ta açılacağını belirten Sina Kolağlu, Ersan Şen'in ''Belki 1 ay daha öne çekmek adına çalışmalarımıza hız kazandırdık. Ancak şu an için, yeni yılın ilk saatleri itibariyle merhaba diyebiliriz. Hem D-Smart’ta ve hem de Digitürk’te olacağız'." dediğini belirtti.

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar