Pati Koruyucuları Derneği'nin (Paw Guards) kurucusu Erkin Erdoğdu'nun sokak hayvanlarının korunmasını amaçlayan bir girişim ile insanları dolandırdığı iddia ediliyor. Yargılanan Erkin Erdoğdu'nun tutuklanmasının ardından Erdoğdu'nun özel hayatı gündem oldu. Peki, Erkin Erdoğdu kimdir? Erkin Erdoğdu nereli, kaç yaşında? Erkin Erdoğdu neden tutuklandı? Erkin Erdoğdu evli mi? Erkin Erdoğdu kaç kişiyi dolandırdı? Erdoğdu'nun kaç köpeği var? İşte tüm merak edilenler...

8-148

Pawguards Erkin Erdoğdu kimdir?

Erkin Erdoğdu, sokak hayvanlarının korunması adı altında vatandaşları dolandıran Pati Koruyucuları Derneği'nin (Paw Guards) kurucusudur.

Erkin Erdoğdu'nun kaç yaşında ve nereli olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Erkin Erdoğdu neden tutuklandı?
Erkin Erdoğdu, söz konusu Paw Guards derneği üzerinden 'sokak hayvanlarını korumak' adı altında çalışmalarıyla tanınıyordu. Ancak, kendisi hakkında çok sayıda suç ve dolandırıcılık arama kararıyla göz altına alındı. Erkin Erdoğdu'nun suçlamaları ve mahkeme kararı sonucunda 59 yıl 3 ay 24 gün kesinleşmiş bir cezası olduğu ortaya çıktı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde gerçekleşen bir operasyon sonucunda Erkin Erdoğdu yakalandı. Polislerin yaklaşmasıyla kaçma girişiminde bulunan Erdoğdu, yaşanan kovalamacanın ardından yakalanarak adli işlemler için gözaltına alındı.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.